Acar G & Fils Ets

Contactgegevens Acar G & Fils Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acar G & Fils Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acar G & Fils Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée du Roi Baudouin 105; 7030; Mons (Saint-Symphorien), België

Telefoon (phone): 065 35 29 34 (+32-065 35 29 34) 065 35 29 34 (+32-065 35 29 34)

Fax (fax): 065 36 00 74 (+32-065 36 00 74) 065 36 00 74 (+32-065 36 00 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acar G & Fils Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acar G & Fils Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acar G & Fils Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acar G & Fils Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acar G & Fils Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acar G & Fils Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acar G & Fils Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acar G & Fils Ets
Products information Acar G & Fils Ets

BTW identificatienummer (tax): BE06552490234
Ondernemingsnummer: 9321868896
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Lawn mowers

Product categorie (product category): Garden and horticultural machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acar G & Fils Ets
(Get full report from official database of BE for Acar G & Fils Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acar G & Fils Ets
Addition kinds of activities for Acar G & Fils Ets

723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
08119902. Houtwegen, hardhout | Timber tracts, hardwood
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
36130100. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
73899924. Gassysteem conversie | Gas system conversion
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij Acar G & Fils Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acar G & Fils Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acar G & Fils Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acar G & Fils Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Acar G & Fils Ets in sociale netwerken
Look for responds of Acar G & Fils Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acar G & Fils Ets. Laat een reactie achter voor Acar G & Fils Ets. Acar G & Fils Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acar G & Fils Ets. Leave a respond for Acar G & Fils Ets. Acar G & Fils Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acar G & Fils Ets op de google maps. Adres en contacten Acar G & Fils Ets
Location of Acar G & Fils Ets on the google maps. Address and contacts of Acar G & Fils Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Acar G & Fils Ets Acar G & Fils Ets: PEINIGER | BAILLE TECHNIC | CSC-INSTIT. CHR?TIENS | A. VERBORGH | RADERMECKER-SPRONCK SPRL

Other related companies as Acar G & Fils Ets: PEINIGER | BAILLE TECHNIC | CSC-INSTIT. CHR?TIENS | A. VERBORGH | RADERMECKER-SPRONCK SPRL

Acar G & Fils Ets is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acar G & Fils Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06552490234. Het bedrijf Acar G & Fils Ets bevindt zich op het adres: Chaussée du Roi Baudouin 105; 7030; Mons (Saint-Symphorien). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden and horticultural machines. Lijst met producten zijn Lawn mowers.
De hoofdactiviteit van Acar G & Fils Ets is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acar G & Fils Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acar G & Fils Ets, openstaande posities, locatie van Acar G & Fils Ets op de kaart.

Acar G & Fils Ets is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acar G & Fils Ets, company assigned to the tax number BE06552490234. The company Acar G & Fils Ets is located at the address: Chaussée du Roi Baudouin 105; 7030; Mons (Saint-Symphorien). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden and horticultural machines. List of products are Lawn mowers.
The main activity of Acar G & Fils Ets is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Acar G & Fils Ets is not available. You also can look at reviews of Acar G & Fils Ets, open positions, location of Acar G & Fils Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acar G & Fils Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acar G & Fils Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acar G & Fils Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acar G & Fils Ets, employees, financial statistics.