BGJG-KINDEROPPAS

Contactgegevens BGJG-KINDEROPPAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BGJG-KINDEROPPAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BGJG-KINDEROPPAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEO VERMANDELLEI 23; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36647741 (+32-36647741) 36647741 (+32-36647741)

Fax (fax): +32 (68) 711-63-28 +32 (68) 711-63-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BGJG-KINDEROPPAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BGJG-KINDEROPPAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BGJG-KINDEROPPAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BGJG-KINDEROPPAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BGJG-KINDEROPPAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BGJG-KINDEROPPAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BGJG-KINDEROPPAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BGJG-KINDEROPPAS
Products information BGJG-KINDEROPPAS

BTW identificatienummer (tax): BE02641632080
Ondernemingsnummer: 2098632812
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BGJG-KINDEROPPAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garde d'enfants à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BGJG-KINDEROPPAS
(Get full report from official database of BE for BGJG-KINDEROPPAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BGJG-KINDEROPPAS
Addition kinds of activities for BGJG-KINDEROPPAS

019100. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
23290200. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij BGJG-KINDEROPPAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BGJG-KINDEROPPAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BGJG-KINDEROPPAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BGJG-KINDEROPPAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van BGJG-KINDEROPPAS in sociale netwerken
Look for responds of BGJG-KINDEROPPAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BGJG-KINDEROPPAS. Laat een reactie achter voor BGJG-KINDEROPPAS. BGJG-KINDEROPPAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BGJG-KINDEROPPAS. Leave a respond for BGJG-KINDEROPPAS. BGJG-KINDEROPPAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BGJG-KINDEROPPAS op de google maps. Adres en contacten BGJG-KINDEROPPAS
Location of BGJG-KINDEROPPAS on the google maps. Address and contacts of BGJG-KINDEROPPAS

Andere gerelateerde bedrijven als come BGJG-KINDEROPPAS BGJG-KINDEROPPAS: Laseure | FRIEDA DE BUSSCHERE | LA DONNA | NANCY | GARAGE LEKEU

Other related companies as BGJG-KINDEROPPAS: Laseure | FRIEDA DE BUSSCHERE | LA DONNA | NANCY | GARAGE LEKEU

BGJG-KINDEROPPAS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BGJG-KINDEROPPAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641632080. Het bedrijf BGJG-KINDEROPPAS bevindt zich op het adres: LEO VERMANDELLEI 23; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garde d'enfants à domicile. Producten gemaakt in BGJG-KINDEROPPAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BGJG-KINDEROPPAS is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BGJG-KINDEROPPAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BGJG-KINDEROPPAS, openstaande posities, locatie van BGJG-KINDEROPPAS op de kaart.

BGJG-KINDEROPPAS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BGJG-KINDEROPPAS, company assigned to the tax number BE02641632080. The company BGJG-KINDEROPPAS is located at the address: LEO VERMANDELLEI 23; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garde d'enfants à domicile. Products created in BGJG-KINDEROPPAS were not found.
The main activity of BGJG-KINDEROPPAS is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BGJG-KINDEROPPAS is not available. You also can look at reviews of BGJG-KINDEROPPAS, open positions, location of BGJG-KINDEROPPAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BGJG-KINDEROPPAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BGJG-KINDEROPPAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BGJG-KINDEROPPAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BGJG-KINDEROPPAS, employees, financial statistics.