BABYSITDIENST BOND MOYSON

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BABYSITDIENST BOND MOYSON
Private companiesTextile Mill Products • BABYSITDIENST BOND MOYSON

Contactgegevens BABYSITDIENST BOND MOYSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BABYSITDIENST BOND MOYSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BABYSITDIENST BOND MOYSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRESIDENT KENNEDYPARK 2; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56230377 (+32-56230377) 56230377 (+32-56230377)

Fax (fax): +32 (67) 741-35-75 +32 (67) 741-35-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BABYSITDIENST BOND MOYSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BABYSITDIENST BOND MOYSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BABYSITDIENST BOND MOYSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BABYSITDIENST BOND MOYSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BABYSITDIENST BOND MOYSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BABYSITDIENST BOND MOYSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BABYSITDIENST BOND MOYSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BABYSITDIENST BOND MOYSON
Products information BABYSITDIENST BOND MOYSON

BTW identificatienummer (tax): BE01089538574
Ondernemingsnummer: 8391876220
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BABYSITDIENST BOND MOYSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garde d'enfants à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BABYSITDIENST BOND MOYSON
(Get full report from official database of BE for BABYSITDIENST BOND MOYSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BABYSITDIENST BOND MOYSON
Addition kinds of activities for BABYSITDIENST BOND MOYSON

233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
20510106. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Rolls, bread type: fresh or frozen
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
25220201. Boekenkasten, kantoor: behalve hout | Bookcases, office: except wood
28690502. Monosodiumglutamaat | Monosodium glutamate
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
80110501. allergoloog | Allergist
87410103. Kantoor management | Office management
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij BABYSITDIENST BOND MOYSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BABYSITDIENST BOND MOYSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BABYSITDIENST BOND MOYSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BABYSITDIENST BOND MOYSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Huishoudhulp in Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van BABYSITDIENST BOND MOYSON in sociale netwerken
Look for responds of BABYSITDIENST BOND MOYSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BABYSITDIENST BOND MOYSON. Laat een reactie achter voor BABYSITDIENST BOND MOYSON. BABYSITDIENST BOND MOYSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BABYSITDIENST BOND MOYSON. Leave a respond for BABYSITDIENST BOND MOYSON. BABYSITDIENST BOND MOYSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BABYSITDIENST BOND MOYSON op de google maps. Adres en contacten BABYSITDIENST BOND MOYSON
Location of BABYSITDIENST BOND MOYSON on the google maps. Address and contacts of BABYSITDIENST BOND MOYSON

Andere gerelateerde bedrijven als come BABYSITDIENST BOND MOYSON BABYSITDIENST BOND MOYSON: Claes P | VILATCA | MAISON DAEMS | E. DE GRANVILLIERS | R. DEMIERBE

Other related companies as BABYSITDIENST BOND MOYSON: Claes P | VILATCA | MAISON DAEMS | E. DE GRANVILLIERS | R. DEMIERBE

BABYSITDIENST BOND MOYSON is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BABYSITDIENST BOND MOYSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01089538574. Het bedrijf BABYSITDIENST BOND MOYSON bevindt zich op het adres: PRESIDENT KENNEDYPARK 2; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 774,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garde d'enfants à domicile. Producten gemaakt in BABYSITDIENST BOND MOYSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BABYSITDIENST BOND MOYSON is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BABYSITDIENST BOND MOYSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BABYSITDIENST BOND MOYSON, openstaande posities, locatie van BABYSITDIENST BOND MOYSON op de kaart.

BABYSITDIENST BOND MOYSON is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BABYSITDIENST BOND MOYSON, company assigned to the tax number BE01089538574. The company BABYSITDIENST BOND MOYSON is located at the address: PRESIDENT KENNEDYPARK 2; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 774,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garde d'enfants à domicile. Products created in BABYSITDIENST BOND MOYSON were not found.
The main activity of BABYSITDIENST BOND MOYSON is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BABYSITDIENST BOND MOYSON is not available. You also can look at reviews of BABYSITDIENST BOND MOYSON, open positions, location of BABYSITDIENST BOND MOYSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BABYSITDIENST BOND MOYSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BABYSITDIENST BOND MOYSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BABYSITDIENST BOND MOYSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BABYSITDIENST BOND MOYSON, employees, financial statistics.