WYLIN PHILIPPE

Contactgegevens WYLIN PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WYLIN PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WYLIN PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Katharinastraat 43; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): +32 (64) 914-65-78 +32 (64) 914-65-78

Fax (fax): +32 (16) 848-54-68 +32 (16) 848-54-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WYLIN PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WYLIN PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WYLIN PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WYLIN PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WYLIN PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WYLIN PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WYLIN PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WYLIN PHILIPPE
Products information WYLIN PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE01783050537
Ondernemingsnummer: 4116271972
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in WYLIN PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WYLIN PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for WYLIN PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WYLIN PHILIPPE
Addition kinds of activities for WYLIN PHILIPPE

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
07239902. Zaad schoonmaken | Seed cleaning
14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
26790402. Tags, papier (ongedrukt): gemaakt van gekochte papier | Tags, paper (unprinted): made from purchased paper
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
39520109. Verf voor brandhout of leerwerk, platina | Paints for burnt wood or leather work, platinum
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services

Werken bij WYLIN PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WYLIN PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WYLIN PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WYLIN PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van WYLIN PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of WYLIN PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WYLIN PHILIPPE. Laat een reactie achter voor WYLIN PHILIPPE. WYLIN PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WYLIN PHILIPPE. Leave a respond for WYLIN PHILIPPE. WYLIN PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WYLIN PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten WYLIN PHILIPPE
Location of WYLIN PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of WYLIN PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come WYLIN PHILIPPE WYLIN PHILIPPE: DRAPPIER J. | HUIS CARDINAL | WILLY LIEKENS | VAN SCHEL M | Janssens M

Other related companies as WYLIN PHILIPPE: DRAPPIER J. | HUIS CARDINAL | WILLY LIEKENS | VAN SCHEL M | Janssens M

WYLIN PHILIPPE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WYLIN PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01783050537. Het bedrijf WYLIN PHILIPPE bevindt zich op het adres: Sint-Katharinastraat 43; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in WYLIN PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WYLIN PHILIPPE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WYLIN PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WYLIN PHILIPPE, openstaande posities, locatie van WYLIN PHILIPPE op de kaart.

WYLIN PHILIPPE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WYLIN PHILIPPE, company assigned to the tax number BE01783050537. The company WYLIN PHILIPPE is located at the address: Sint-Katharinastraat 43; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in WYLIN PHILIPPE were not found.
The main activity of WYLIN PHILIPPE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WYLIN PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of WYLIN PHILIPPE, open positions, location of WYLIN PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WYLIN PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WYLIN PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WYLIN PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WYLIN PHILIPPE, employees, financial statistics.