Verschaeren

Contactgegevens Verschaeren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verschaeren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verschaeren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciesteenweg 458; 2530; Boechout, België

Telefoon (phone): 03 455 49 67 (+32-03 455 49 67) 03 455 49 67 (+32-03 455 49 67)

Fax (fax): +32 (57) 961-81-11 +32 (57) 961-81-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verschaeren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verschaeren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verschaeren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verschaeren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verschaeren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verschaeren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verschaeren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verschaeren
Products information Verschaeren

BTW identificatienummer (tax): BE08228454589
Ondernemingsnummer: 6609893798
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Verschaeren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verschaeren
(Get full report from official database of BE for Verschaeren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verschaeren
Addition kinds of activities for Verschaeren

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
17439901. Marmeren installatie, interieur | Marble installation, interior
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
38250240. Tube testers | Tube testers

Werken bij Verschaeren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verschaeren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verschaeren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verschaeren. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Verschaeren in sociale netwerken
Look for responds of Verschaeren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verschaeren. Laat een reactie achter voor Verschaeren. Verschaeren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verschaeren. Leave a respond for Verschaeren. Verschaeren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verschaeren op de google maps. Adres en contacten Verschaeren
Location of Verschaeren on the google maps. Address and contacts of Verschaeren

Andere gerelateerde bedrijven als come Verschaeren Verschaeren: HUIS BLATON | Valimmas | Jacques Laboratoire | Belgo Concept SA | KERCKAERT DENTAL EQUIPMENT

Other related companies as Verschaeren: HUIS BLATON | Valimmas | Jacques Laboratoire | Belgo Concept SA | KERCKAERT DENTAL EQUIPMENT

Verschaeren is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verschaeren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228454589. Het bedrijf Verschaeren bevindt zich op het adres: Provinciesteenweg 458; 2530; Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Verschaeren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verschaeren is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verschaeren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verschaeren, openstaande posities, locatie van Verschaeren op de kaart.

Verschaeren is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verschaeren, company assigned to the tax number BE08228454589. The company Verschaeren is located at the address: Provinciesteenweg 458; 2530; Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Verschaeren were not found.
The main activity of Verschaeren is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verschaeren is not available. You also can look at reviews of Verschaeren, open positions, location of Verschaeren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verschaeren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verschaeren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verschaeren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verschaeren, employees, financial statistics.