VERMEULEN NV

Contactgegevens VERMEULEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEULEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEULEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stenenbrug 63-65; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 236 67 87 (+32-03 236 67 87) 03 236 67 87 (+32-03 236 67 87)

Fax (fax): 03 235 70 24 (+32-03 235 70 24) 03 235 70 24 (+32-03 235 70 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEULEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEULEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEULEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEULEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEULEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEULEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEULEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEULEN NV
Products information VERMEULEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04634277343
Ondernemingsnummer: 2894866943
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VERMEULEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEULEN NV
(Get full report from official database of BE for VERMEULEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEULEN NV
Addition kinds of activities for VERMEULEN NV

07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
22210202. Stropdas stoffen, kunstmatige vezels en zijden: breedgeweven | Necktie fabrics, manmade fiber and silk: broadwoven
28650209. styreen | Styrene
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
38430101. Schuurpunten, wielen en schijven, tandheelkunde | Abrasive points, wheels, and disks, dental
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij VERMEULEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEULEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEULEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEULEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van VERMEULEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VERMEULEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEULEN NV. Laat een reactie achter voor VERMEULEN NV. VERMEULEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEULEN NV. Leave a respond for VERMEULEN NV. VERMEULEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEULEN NV op de google maps. Adres en contacten VERMEULEN NV
Location of VERMEULEN NV on the google maps. Address and contacts of VERMEULEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEULEN NV VERMEULEN NV: BBL | VEDIOR INTERIM | ANDREA VERBEKE | Marie-Paule | G. COSTERMANS

Other related companies as VERMEULEN NV: BBL | VEDIOR INTERIM | ANDREA VERBEKE | Marie-Paule | G. COSTERMANS

VERMEULEN NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEULEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04634277343. Het bedrijf VERMEULEN NV bevindt zich op het adres: Stenenbrug 63-65; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 668,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in VERMEULEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMEULEN NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEULEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEULEN NV, openstaande posities, locatie van VERMEULEN NV op de kaart.

VERMEULEN NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMEULEN NV, company assigned to the tax number BE04634277343. The company VERMEULEN NV is located at the address: Stenenbrug 63-65; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 668,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in VERMEULEN NV were not found.
The main activity of VERMEULEN NV is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEULEN NV is not available. You also can look at reviews of VERMEULEN NV, open positions, location of VERMEULEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEULEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEULEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEULEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEULEN NV, employees, financial statistics.