Van Campenhout NV

Contactgegevens Van Campenhout NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Campenhout NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Campenhout NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Annalaan 279; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 267 13 06 (+32-02 267 13 06) 02 267 13 06 (+32-02 267 13 06)

Fax (fax): 02 267 20 31 (+32-02 267 20 31) 02 267 20 31 (+32-02 267 20 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Campenhout NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Campenhout NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Campenhout NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Campenhout NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Campenhout NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Campenhout NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Campenhout NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Campenhout NV
Products information Van Campenhout NV

BTW identificatienummer (tax): BE03519989013
Ondernemingsnummer: 3765808105
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Van Campenhout NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Campenhout NV
(Get full report from official database of BE for Van Campenhout NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Campenhout NV
Addition kinds of activities for Van Campenhout NV

2732. Boeken afdrukken | Book printing
149907. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
01190300. Oliekorrels | Oil grains
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
50990305. Brandwerende kleding | Fireproof clothing
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij Van Campenhout NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Campenhout NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Campenhout NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Campenhout NV. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

    Type: Flexijob

    Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

Zoek naar antwoorden van Van Campenhout NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Campenhout NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Campenhout NV. Laat een reactie achter voor Van Campenhout NV. Van Campenhout NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Campenhout NV. Leave a respond for Van Campenhout NV. Van Campenhout NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Campenhout NV op de google maps. Adres en contacten Van Campenhout NV
Location of Van Campenhout NV on the google maps. Address and contacts of Van Campenhout NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Campenhout NV Van Campenhout NV: FLSMEULDERS WILLY VERVOER NV | ASSI | LOUIS NULLENS | Desmedt Motoren NV | Antychin Vadim

Other related companies as Van Campenhout NV: FLSMEULDERS WILLY VERVOER NV | ASSI | LOUIS NULLENS | Desmedt Motoren NV | Antychin Vadim

Van Campenhout NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Campenhout NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519989013. Het bedrijf Van Campenhout NV bevindt zich op het adres: Sint-Annalaan 279; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 340,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Van Campenhout NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Campenhout NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Campenhout NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Campenhout NV, openstaande posities, locatie van Van Campenhout NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Campenhout NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Campenhout NV, company assigned to the tax number BE03519989013. The company Van Campenhout NV is located at the address: Sint-Annalaan 279; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 340,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Van Campenhout NV were not found.
The main activity of Van Campenhout NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Campenhout NV is not available. You also can look at reviews of Van Campenhout NV, open positions, location of Van Campenhout NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Campenhout NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Campenhout NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Campenhout NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Campenhout NV, employees, financial statistics.