HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

Contactgegevens HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Duchère 6; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 28 70 11 (+32-071 28 70 11) 071 28 70 11 (+32-071 28 70 11)

Fax (fax): 071 42 28 96; 071 42 14 64 (+32-071 42 28 96; 071 42 14 64) 071 42 28 96; 071 42 14 64 (+32-071 42 28 96; 071 42 14 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
Products information HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

BTW identificatienummer (tax): BE08731903076
Ondernemingsnummer: 5919128417
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Day nurseries & baby sitting services

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
(Get full report from official database of BE for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
Addition kinds of activities for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

651399. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
23930000. Textielzakken | Textile bags
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies

Werken bij HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

Zoek naar antwoorden van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR in sociale netwerken
Look for responds of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Laat een reactie achter voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Leave a respond for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR op de google maps. Adres en contacten HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
Location of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR on the google maps. Address and contacts of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

Andere gerelateerde bedrijven als come HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: Clarizia V | ACCES MODEACCESSOIRES | HAGELANDS-KREDIET | P. VERSTRAETE | Papeterie des Ardennes

Other related companies as HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: Clarizia V | ACCES MODEACCESSOIRES | HAGELANDS-KREDIET | P. VERSTRAETE | Papeterie des Ardennes

HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08731903076. Het bedrijf HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR bevindt zich op het adres: Rue de la Duchère 6; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 816,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Day nurseries & baby sitting services.
De hoofdactiviteit van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, openstaande posities, locatie van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR op de kaart.

HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, company assigned to the tax number BE08731903076. The company HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is located at the address: Rue de la Duchère 6; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 816,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospitals. List of products are Day nurseries & baby sitting services.
The main activity of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is not available. You also can look at reviews of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, open positions, location of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, employees, financial statistics.