HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
Private companiesGeneral Merchandise Stores • HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

Contactgegevens HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Duchère 6; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 28 70 11; 071 42 14 64 (+32-071 28 70 11; 071 42 14 64) 071 28 70 11; 071 42 14 64 (+32-071 28 70 11; 071 42 14 64)

Fax (fax): +32 (53) 363-75-14 +32 (53) 363-75-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
Products information HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

BTW identificatienummer (tax): BE07229248046
Ondernemingsnummer: 3424407958
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product klasse (product class): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
(Get full report from official database of BE for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
Addition kinds of activities for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
26210000. Papieren molens | Paper mills
32919902. Stokken, schurende | Sticks, abrasive
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh

Werken bij HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • LASSER TIG/MIG (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een lasser voor de vestiging en Kuurne en ook een lasser voor de vestiging in Dottenijs. Dit is je takenpakket: ? Je hebt kennis van TIG en MIG lasser zowel staal inox aluminium als zincor. ? Je kan planlezen. ? Je kent de gangbare lassymbolen

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR in sociale netwerken
Look for responds of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Laat een reactie achter voor HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. Leave a respond for HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR. HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR op de google maps. Adres en contacten HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR
Location of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR on the google maps. Address and contacts of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR

Andere gerelateerde bedrijven als come HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: Codec SPRL | L?AMOUR EN SOIE | FABRICE BORGIGNONS | A.D.D.E BENELUX | Coiffure Sonja

Other related companies as HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR: Codec SPRL | L?AMOUR EN SOIE | FABRICE BORGIGNONS | A.D.D.E BENELUX | Coiffure Sonja

HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07229248046. Het bedrijf HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR bevindt zich op het adres: Rue de la Duchère 6; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, openstaande posities, locatie van HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR op de kaart.

HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, company assigned to the tax number BE07229248046. The company HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is located at the address: Rue de la Duchère 6; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR were not found.
The main activity of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR is not available. You also can look at reviews of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, open positions, location of HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOPITAL ST-JOSEPH-STE-THERESE-IMTR, employees, financial statistics.