Titeca F

Contactgegevens Titeca F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Titeca F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Titeca F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Werviksestraat 32; 8902; Ieper (Zillebeke), België

Telefoon (phone): 057 20 04 11 (+32-057 20 04 11) 057 20 04 11 (+32-057 20 04 11)

Fax (fax): 057 20 04 11 (+32-057 20 04 11) 057 20 04 11 (+32-057 20 04 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Titeca F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Titeca F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Titeca F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Titeca F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Titeca F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Titeca F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Titeca F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Titeca F
Products information Titeca F

BTW identificatienummer (tax): BE08279815673
Ondernemingsnummer: 5680175781
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Titeca F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Titeca F
(Get full report from official database of BE for Titeca F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Titeca F
Addition kinds of activities for Titeca F

33120900. Wheels | Wheels
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency
72190302. Zuigeling service | Infant wear service
83220200. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services

Werken bij Titeca F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Titeca F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Titeca F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Titeca F. Looking for open vacancies in other companies

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Titeca F in sociale netwerken
Look for responds of Titeca F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Titeca F. Laat een reactie achter voor Titeca F. Titeca F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Titeca F. Leave a respond for Titeca F. Titeca F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Titeca F op de google maps. Adres en contacten Titeca F
Location of Titeca F on the google maps. Address and contacts of Titeca F

Andere gerelateerde bedrijven als come Titeca F Titeca F: Axxent BVBA | HUET G | COIFFURE VALERIANS-ARELEC | C S I ASSURANCES | Frou-Frou (Boutique)

Other related companies as Titeca F: Axxent BVBA | HUET G | COIFFURE VALERIANS-ARELEC | C S I ASSURANCES | Frou-Frou (Boutique)

Titeca F is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Titeca F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08279815673. Het bedrijf Titeca F bevindt zich op het adres: Werviksestraat 32; 8902; Ieper (Zillebeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Titeca F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Titeca F is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Titeca F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Titeca F, openstaande posities, locatie van Titeca F op de kaart.

Titeca F is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Titeca F, company assigned to the tax number BE08279815673. The company Titeca F is located at the address: Werviksestraat 32; 8902; Ieper (Zillebeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Titeca F were not found.
The main activity of Titeca F is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Titeca F is not available. You also can look at reviews of Titeca F, open positions, location of Titeca F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Titeca F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Titeca F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Titeca F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Titeca F, employees, financial statistics.