THIRION

Contactgegevens THIRION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIRION: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIRION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Neufch?teau 28; 6642; Vaux-sur-S?re (Juseret), België

Telefoon (phone): 061 25 52 66 (+32-061 25 52 66) 061 25 52 66 (+32-061 25 52 66)

Fax (fax): +32 (55) 715-63-91 +32 (55) 715-63-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIRION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIRION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIRION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIRION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIRION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIRION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIRION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIRION
Products information THIRION

BTW identificatienummer (tax): BE07534118652
Ondernemingsnummer: 6231964111
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in THIRION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIRION
(Get full report from official database of BE for THIRION)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIRION
Addition kinds of activities for THIRION

104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
28340804. Penicilline preparaten | Penicillin preparations
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
83220301. Crisiscentrum | Crisis center
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij THIRION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIRION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIRION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIRION. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AVANCE KUURNE

    Type: Studentenjob

    Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

Zoek naar antwoorden van THIRION in sociale netwerken
Look for responds of THIRION in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIRION. Laat een reactie achter voor THIRION. THIRION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIRION. Leave a respond for THIRION. THIRION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIRION op de google maps. Adres en contacten THIRION
Location of THIRION on the google maps. Address and contacts of THIRION

Andere gerelateerde bedrijven als come THIRION THIRION: GROEP ARGENTA | Anton Michel | ASB INTERIM | GUIDO ROUSEU | CRUSOE

Other related companies as THIRION: GROEP ARGENTA | Anton Michel | ASB INTERIM | GUIDO ROUSEU | CRUSOE

THIRION is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIRION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07534118652. Het bedrijf THIRION bevindt zich op het adres: Rue de Neufch?teau 28; 6642; Vaux-sur-S?re (Juseret). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in THIRION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIRION is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIRION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIRION, openstaande posities, locatie van THIRION op de kaart.

THIRION is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIRION, company assigned to the tax number BE07534118652. The company THIRION is located at the address: Rue de Neufch?teau 28; 6642; Vaux-sur-S?re (Juseret). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in THIRION were not found.
The main activity of THIRION is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THIRION is not available. You also can look at reviews of THIRION, open positions, location of THIRION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIRION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIRION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIRION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIRION, employees, financial statistics.