SINT-ANNA MOTORS

Contactgegevens SINT-ANNA MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT-ANNA MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT-ANNA MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Annalaan 273; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 267 60 25 (+32-02 267 60 25) 02 267 60 25 (+32-02 267 60 25)

Fax (fax): 02 267 24 80 (+32-02 267 24 80) 02 267 24 80 (+32-02 267 24 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT-ANNA MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT-ANNA MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT-ANNA MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT-ANNA MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT-ANNA MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT-ANNA MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT-ANNA MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT-ANNA MOTORS
Products information SINT-ANNA MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE07086151123
Ondernemingsnummer: 2260681152
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT-ANNA MOTORS
(Get full report from official database of BE for SINT-ANNA MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT-ANNA MOTORS
Addition kinds of activities for SINT-ANNA MOTORS

399100. Borstels en borstels | Brooms and brushes
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
28999905. Koolstof verwijderend oplosmiddel | Carbon removing solvent
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
32599900. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron

Werken bij SINT-ANNA MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT-ANNA MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT-ANNA MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT-ANNA MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van SINT-ANNA MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of SINT-ANNA MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT-ANNA MOTORS. Laat een reactie achter voor SINT-ANNA MOTORS. SINT-ANNA MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT-ANNA MOTORS. Leave a respond for SINT-ANNA MOTORS. SINT-ANNA MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT-ANNA MOTORS op de google maps. Adres en contacten SINT-ANNA MOTORS
Location of SINT-ANNA MOTORS on the google maps. Address and contacts of SINT-ANNA MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT-ANNA MOTORS SINT-ANNA MOTORS: ERIK LANSSENS | SCHALIENHOF | ATELIER ZEYEN | Bauwens P | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Other related companies as SINT-ANNA MOTORS: ERIK LANSSENS | SCHALIENHOF | ATELIER ZEYEN | Bauwens P | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

SINT-ANNA MOTORS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT-ANNA MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07086151123. Het bedrijf SINT-ANNA MOTORS bevindt zich op het adres: Sint-Annalaan 273; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van SINT-ANNA MOTORS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT-ANNA MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT-ANNA MOTORS, openstaande posities, locatie van SINT-ANNA MOTORS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SINT-ANNA MOTORS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT-ANNA MOTORS, company assigned to the tax number BE07086151123. The company SINT-ANNA MOTORS is located at the address: Sint-Annalaan 273; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of SINT-ANNA MOTORS is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT-ANNA MOTORS is not available. You also can look at reviews of SINT-ANNA MOTORS, open positions, location of SINT-ANNA MOTORS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT-ANNA MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT-ANNA MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT-ANNA MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT-ANNA MOTORS, employees, financial statistics.