SEAT-BELGICA AUTO

Contactgegevens SEAT-BELGICA AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEAT-BELGICA AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEAT-BELGICA AUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Vleurgat 73; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 640 91 30 (+32-02 640 91 30) 02 640 91 30 (+32-02 640 91 30)

Fax (fax): +32 (83) 928-18-63 +32 (83) 928-18-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEAT-BELGICA AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEAT-BELGICA AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEAT-BELGICA AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEAT-BELGICA AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEAT-BELGICA AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEAT-BELGICA AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEAT-BELGICA AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEAT-BELGICA AUTO
Products information SEAT-BELGICA AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE05392883300
Ondernemingsnummer: 6248443603
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 552,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SEAT-BELGICA AUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEAT-BELGICA AUTO
(Get full report from official database of BE for SEAT-BELGICA AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEAT-BELGICA AUTO
Addition kinds of activities for SEAT-BELGICA AUTO

421400. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
22950104. Tafelzeil | Oilcloth
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
50820304. Graafmachines en uitrusting | Excavating machinery and equipment
79480404. Paarden, racen | Horses, racing

Werken bij SEAT-BELGICA AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEAT-BELGICA AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEAT-BELGICA AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEAT-BELGICA AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

Zoek naar antwoorden van SEAT-BELGICA AUTO in sociale netwerken
Look for responds of SEAT-BELGICA AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEAT-BELGICA AUTO. Laat een reactie achter voor SEAT-BELGICA AUTO. SEAT-BELGICA AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEAT-BELGICA AUTO. Leave a respond for SEAT-BELGICA AUTO. SEAT-BELGICA AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEAT-BELGICA AUTO op de google maps. Adres en contacten SEAT-BELGICA AUTO
Location of SEAT-BELGICA AUTO on the google maps. Address and contacts of SEAT-BELGICA AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come SEAT-BELGICA AUTO SEAT-BELGICA AUTO: Running Center | "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF | Vierstraete BVBA | VAN DE VELDE R | ICI Solutions s.p.r.l.

Other related companies as SEAT-BELGICA AUTO: Running Center | "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF | Vierstraete BVBA | VAN DE VELDE R | ICI Solutions s.p.r.l.

SEAT-BELGICA AUTO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEAT-BELGICA AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05392883300. Het bedrijf SEAT-BELGICA AUTO bevindt zich op het adres: Chaussée de Vleurgat 73; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 552,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in SEAT-BELGICA AUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEAT-BELGICA AUTO is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEAT-BELGICA AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEAT-BELGICA AUTO, openstaande posities, locatie van SEAT-BELGICA AUTO op de kaart.

SEAT-BELGICA AUTO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEAT-BELGICA AUTO, company assigned to the tax number BE05392883300. The company SEAT-BELGICA AUTO is located at the address: Chaussée de Vleurgat 73; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 552,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in SEAT-BELGICA AUTO were not found.
The main activity of SEAT-BELGICA AUTO is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SEAT-BELGICA AUTO is not available. You also can look at reviews of SEAT-BELGICA AUTO, open positions, location of SEAT-BELGICA AUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEAT-BELGICA AUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEAT-BELGICA AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEAT-BELGICA AUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEAT-BELGICA AUTO, employees, financial statistics.