ROUSSEAU M (GARAGE)

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ROUSSEAU M (GARAGE)

Contactgegevens ROUSSEAU M (GARAGE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUSSEAU M (GARAGE): address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUSSEAU M (GARAGE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Wallonie 2; 7011; Mons (Ghlin), België

Telefoon (phone): 065 35 27 87; 0475 46 63 18 (+32-065 35 27 87; 0475 46 63 18) 065 35 27 87; 0475 46 63 18 (+32-065 35 27 87; 0475 46 63 18)

Fax (fax): 065 31 46 68 (+32-065 31 46 68) 065 31 46 68 (+32-065 31 46 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUSSEAU M (GARAGE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUSSEAU M (GARAGE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUSSEAU M (GARAGE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUSSEAU M (GARAGE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUSSEAU M (GARAGE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUSSEAU M (GARAGE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUSSEAU M (GARAGE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUSSEAU M (GARAGE)
Products information ROUSSEAU M (GARAGE)

BTW identificatienummer (tax): BE07108947753
Ondernemingsnummer: 8008453369
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUSSEAU M (GARAGE)
(Get full report from official database of BE for ROUSSEAU M (GARAGE))

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUSSEAU M (GARAGE)
Addition kinds of activities for ROUSSEAU M (GARAGE)

344605. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
599910. Monumenten en grafstenen | Monuments and tombstones
24340000. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
32690204. Vormen voor gedopte rubberproducten, aardewerk | Forms for dipped rubber products, pottery
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
59999923. Zonnebril | Sunglasses
73891902. Schrootstaal snijden | Scrap steel cutting
76310000. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair

Werken bij ROUSSEAU M (GARAGE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUSSEAU M (GARAGE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUSSEAU M (GARAGE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUSSEAU M (GARAGE). Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • TIG-lasser (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van ROUSSEAU M (GARAGE) in sociale netwerken
Look for responds of ROUSSEAU M (GARAGE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUSSEAU M (GARAGE). Laat een reactie achter voor ROUSSEAU M (GARAGE). ROUSSEAU M (GARAGE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUSSEAU M (GARAGE). Leave a respond for ROUSSEAU M (GARAGE). ROUSSEAU M (GARAGE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUSSEAU M (GARAGE) op de google maps. Adres en contacten ROUSSEAU M (GARAGE)
Location of ROUSSEAU M (GARAGE) on the google maps. Address and contacts of ROUSSEAU M (GARAGE)

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUSSEAU M (GARAGE) ROUSSEAU M (GARAGE): ARISTON-DARCIS | SONO STAR FEVER | KRZYWANIA TUINARCHITECTUUR | RODE STER | Addvance

Other related companies as ROUSSEAU M (GARAGE): ARISTON-DARCIS | SONO STAR FEVER | KRZYWANIA TUINARCHITECTUUR | RODE STER | Addvance

ROUSSEAU M (GARAGE) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUSSEAU M (GARAGE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108947753. Het bedrijf ROUSSEAU M (GARAGE) bevindt zich op het adres: Route de Wallonie 2; 7011; Mons (Ghlin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van ROUSSEAU M (GARAGE) is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUSSEAU M (GARAGE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUSSEAU M (GARAGE), openstaande posities, locatie van ROUSSEAU M (GARAGE) op de kaart.

ROUSSEAU M (GARAGE) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUSSEAU M (GARAGE), company assigned to the tax number BE07108947753. The company ROUSSEAU M (GARAGE) is located at the address: Route de Wallonie 2; 7011; Mons (Ghlin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile - Wrecking; Automobile - Parts & Access. - Retail; Automobile dealers - Used cars.
The main activity of ROUSSEAU M (GARAGE) is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUSSEAU M (GARAGE) is not available. You also can look at reviews of ROUSSEAU M (GARAGE), open positions, location of ROUSSEAU M (GARAGE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUSSEAU M (GARAGE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUSSEAU M (GARAGE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUSSEAU M (GARAGE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUSSEAU M (GARAGE), employees, financial statistics.