OPEL-ROUJOB & PERIN

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • OPEL-ROUJOB & PERIN
Private companiesEating and Drinking Places • OPEL-ROUJOB & PERIN

Contactgegevens OPEL-ROUJOB & PERIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPEL-ROUJOB & PERIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPEL-ROUJOB & PERIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Méan 33; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 35 39 (+32-04 343 35 39) 04 343 35 39 (+32-04 343 35 39)

Fax (fax): +32 (50) 577-91-79 +32 (50) 577-91-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPEL-ROUJOB & PERIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPEL-ROUJOB & PERIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPEL-ROUJOB & PERIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPEL-ROUJOB & PERIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPEL-ROUJOB & PERIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPEL-ROUJOB & PERIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPEL-ROUJOB & PERIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPEL-ROUJOB & PERIN
Products information OPEL-ROUJOB & PERIN

BTW identificatienummer (tax): BE06802978515
Ondernemingsnummer: 1996185302
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in OPEL-ROUJOB & PERIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPEL-ROUJOB & PERIN
(Get full report from official database of BE for OPEL-ROUJOB & PERIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPEL-ROUJOB & PERIN
Addition kinds of activities for OPEL-ROUJOB & PERIN

232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
23990202. Paardenspannen en rietgewassen, enz .: niet-leder | Horse harnesses and riding crops, etc.: non-leather
35230105. Katoenplukkers en strippers | Cotton pickers and strippers
50120303. Motorvoertuigen, kitvorm | Motor vehicles, kit form
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij OPEL-ROUJOB & PERIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPEL-ROUJOB & PERIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPEL-ROUJOB & PERIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPEL-ROUJOB & PERIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van OPEL-ROUJOB & PERIN in sociale netwerken
Look for responds of OPEL-ROUJOB & PERIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPEL-ROUJOB & PERIN. Laat een reactie achter voor OPEL-ROUJOB & PERIN. OPEL-ROUJOB & PERIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPEL-ROUJOB & PERIN. Leave a respond for OPEL-ROUJOB & PERIN. OPEL-ROUJOB & PERIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPEL-ROUJOB & PERIN op de google maps. Adres en contacten OPEL-ROUJOB & PERIN
Location of OPEL-ROUJOB & PERIN on the google maps. Address and contacts of OPEL-ROUJOB & PERIN

Andere gerelateerde bedrijven als come OPEL-ROUJOB & PERIN OPEL-ROUJOB & PERIN: BACOB | FABORY CENTRE | BRUSSELSE ROLLERCLUB | LA BALEINE BLEUE | Nelen M-A

Other related companies as OPEL-ROUJOB & PERIN: BACOB | FABORY CENTRE | BRUSSELSE ROLLERCLUB | LA BALEINE BLEUE | Nelen M-A

OPEL-ROUJOB & PERIN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPEL-ROUJOB & PERIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06802978515. Het bedrijf OPEL-ROUJOB & PERIN bevindt zich op het adres: Rue Méan 33; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 195,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in OPEL-ROUJOB & PERIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPEL-ROUJOB & PERIN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPEL-ROUJOB & PERIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPEL-ROUJOB & PERIN, openstaande posities, locatie van OPEL-ROUJOB & PERIN op de kaart.

OPEL-ROUJOB & PERIN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPEL-ROUJOB & PERIN, company assigned to the tax number BE06802978515. The company OPEL-ROUJOB & PERIN is located at the address: Rue Méan 33; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 195,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in OPEL-ROUJOB & PERIN were not found.
The main activity of OPEL-ROUJOB & PERIN is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPEL-ROUJOB & PERIN is not available. You also can look at reviews of OPEL-ROUJOB & PERIN, open positions, location of OPEL-ROUJOB & PERIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPEL-ROUJOB & PERIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPEL-ROUJOB & PERIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPEL-ROUJOB & PERIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPEL-ROUJOB & PERIN, employees, financial statistics.