OPEL-LEQUET & HERKENNE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • OPEL-LEQUET & HERKENNE
Private companiesRailroad Transportation • OPEL-LEQUET & HERKENNE

Contactgegevens OPEL-LEQUET & HERKENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPEL-LEQUET & HERKENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPEL-LEQUET & HERKENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Zénobe Gramme 21; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 248 09 49 (+32-04 248 09 49) 04 248 09 49 (+32-04 248 09 49)

Fax (fax): +32 (50) 141-22-30 +32 (50) 141-22-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPEL-LEQUET & HERKENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPEL-LEQUET & HERKENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPEL-LEQUET & HERKENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPEL-LEQUET & HERKENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPEL-LEQUET & HERKENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPEL-LEQUET & HERKENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPEL-LEQUET & HERKENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPEL-LEQUET & HERKENNE
Products information OPEL-LEQUET & HERKENNE

BTW identificatienummer (tax): BE06946624755
Ondernemingsnummer: 9262268066
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Automobile - Parts & Access. - Retail

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPEL-LEQUET & HERKENNE
(Get full report from official database of BE for OPEL-LEQUET & HERKENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPEL-LEQUET & HERKENNE
Addition kinds of activities for OPEL-LEQUET & HERKENNE

511301. Verzendkosten | Shipping supplies
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
20840000. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
28210219. Vinylharsen, nec | Vinyl resins, nec
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
51360403. Hosiery, mannen en jongens ' | Hosiery, men's and boys'
51460000. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
51999924. Pruiken | Wigs

Werken bij OPEL-LEQUET & HERKENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPEL-LEQUET & HERKENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPEL-LEQUET & HERKENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPEL-LEQUET & HERKENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van OPEL-LEQUET & HERKENNE in sociale netwerken
Look for responds of OPEL-LEQUET & HERKENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPEL-LEQUET & HERKENNE. Laat een reactie achter voor OPEL-LEQUET & HERKENNE. OPEL-LEQUET & HERKENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPEL-LEQUET & HERKENNE. Leave a respond for OPEL-LEQUET & HERKENNE. OPEL-LEQUET & HERKENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPEL-LEQUET & HERKENNE op de google maps. Adres en contacten OPEL-LEQUET & HERKENNE
Location of OPEL-LEQUET & HERKENNE on the google maps. Address and contacts of OPEL-LEQUET & HERKENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come OPEL-LEQUET & HERKENNE OPEL-LEQUET & HERKENNE: HUBERT VAN HAVER | VERENIGDE LIEFHEBBERS | P?DICURE BOSNY | S VANDEVOORDE | HONORE VAN DEN BOSSCHE

Other related companies as OPEL-LEQUET & HERKENNE: HUBERT VAN HAVER | VERENIGDE LIEFHEBBERS | P?DICURE BOSNY | S VANDEVOORDE | HONORE VAN DEN BOSSCHE

OPEL-LEQUET & HERKENNE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPEL-LEQUET & HERKENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06946624755. Het bedrijf OPEL-LEQUET & HERKENNE bevindt zich op het adres: Boulevard Zénobe Gramme 21; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail.
De hoofdactiviteit van OPEL-LEQUET & HERKENNE is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPEL-LEQUET & HERKENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPEL-LEQUET & HERKENNE, openstaande posities, locatie van OPEL-LEQUET & HERKENNE op de kaart.

OPEL-LEQUET & HERKENNE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPEL-LEQUET & HERKENNE, company assigned to the tax number BE06946624755. The company OPEL-LEQUET & HERKENNE is located at the address: Boulevard Zénobe Gramme 21; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail.
The main activity of OPEL-LEQUET & HERKENNE is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPEL-LEQUET & HERKENNE is not available. You also can look at reviews of OPEL-LEQUET & HERKENNE, open positions, location of OPEL-LEQUET & HERKENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPEL-LEQUET & HERKENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPEL-LEQUET & HERKENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPEL-LEQUET & HERKENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPEL-LEQUET & HERKENNE, employees, financial statistics.