NAWROT NISSAN/HYUNDAI

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • NAWROT NISSAN/HYUNDAI
Private companiesRailroad Transportation • NAWROT NISSAN/HYUNDAI

Contactgegevens NAWROT NISSAN/HYUNDAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAWROT NISSAN/HYUNDAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAWROT NISSAN/HYUNDAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostmalsesteenweg 63; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 340 47 40 (+32-03 340 47 40) 03 340 47 40 (+32-03 340 47 40)

Fax (fax): +32 (2) 199-45-46 +32 (2) 199-45-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAWROT NISSAN/HYUNDAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAWROT NISSAN/HYUNDAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAWROT NISSAN/HYUNDAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAWROT NISSAN/HYUNDAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAWROT NISSAN/HYUNDAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAWROT NISSAN/HYUNDAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAWROT NISSAN/HYUNDAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAWROT NISSAN/HYUNDAI
Products information NAWROT NISSAN/HYUNDAI

BTW identificatienummer (tax): BE07320709228
Ondernemingsnummer: 6966674804
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in NAWROT NISSAN/HYUNDAI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAWROT NISSAN/HYUNDAI
(Get full report from official database of BE for NAWROT NISSAN/HYUNDAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAWROT NISSAN/HYUNDAI
Addition kinds of activities for NAWROT NISSAN/HYUNDAI

286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
35920000. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
59459901. Kite winkels | Kite stores
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing

Werken bij NAWROT NISSAN/HYUNDAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAWROT NISSAN/HYUNDAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAWROT NISSAN/HYUNDAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAWROT NISSAN/HYUNDAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Onderhoudstechnicus/storingstechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van NAWROT NISSAN/HYUNDAI in sociale netwerken
Look for responds of NAWROT NISSAN/HYUNDAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAWROT NISSAN/HYUNDAI. Laat een reactie achter voor NAWROT NISSAN/HYUNDAI. NAWROT NISSAN/HYUNDAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAWROT NISSAN/HYUNDAI. Leave a respond for NAWROT NISSAN/HYUNDAI. NAWROT NISSAN/HYUNDAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAWROT NISSAN/HYUNDAI op de google maps. Adres en contacten NAWROT NISSAN/HYUNDAI
Location of NAWROT NISSAN/HYUNDAI on the google maps. Address and contacts of NAWROT NISSAN/HYUNDAI

Andere gerelateerde bedrijven als come NAWROT NISSAN/HYUNDAI NAWROT NISSAN/HYUNDAI: LATOUR | Corbo P | Atelier du Chassis Scris (L') | GIAL | ALEX PIERON

Other related companies as NAWROT NISSAN/HYUNDAI: LATOUR | Corbo P | Atelier du Chassis Scris (L') | GIAL | ALEX PIERON

NAWROT NISSAN/HYUNDAI is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAWROT NISSAN/HYUNDAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07320709228. Het bedrijf NAWROT NISSAN/HYUNDAI bevindt zich op het adres: Oostmalsesteenweg 63; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in NAWROT NISSAN/HYUNDAI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NAWROT NISSAN/HYUNDAI is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAWROT NISSAN/HYUNDAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAWROT NISSAN/HYUNDAI, openstaande posities, locatie van NAWROT NISSAN/HYUNDAI op de kaart.

NAWROT NISSAN/HYUNDAI is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAWROT NISSAN/HYUNDAI, company assigned to the tax number BE07320709228. The company NAWROT NISSAN/HYUNDAI is located at the address: Oostmalsesteenweg 63; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in NAWROT NISSAN/HYUNDAI were not found.
The main activity of NAWROT NISSAN/HYUNDAI is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NAWROT NISSAN/HYUNDAI is not available. You also can look at reviews of NAWROT NISSAN/HYUNDAI, open positions, location of NAWROT NISSAN/HYUNDAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAWROT NISSAN/HYUNDAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAWROT NISSAN/HYUNDAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAWROT NISSAN/HYUNDAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAWROT NISSAN/HYUNDAI, employees, financial statistics.