MIKE MOTORS (MR RIGAUX)

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • MIKE MOTORS (MR RIGAUX)
Private companiesPersonal Services • MIKE MOTORS (MR RIGAUX)

Contactgegevens MIKE MOTORS (MR RIGAUX): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIKE MOTORS (MR RIGAUX): address, phone, fax, email, website, opening hours

MIKE MOTORS (MR RIGAUX)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Cerisiers 5; 6850; Paliseul (Offagne), België

Telefoon (phone): 061 53 35 99 (+32-061 53 35 99) 061 53 35 99 (+32-061 53 35 99)

Fax (fax): 061 53 35 99 (+32-061 53 35 99) 061 53 35 99 (+32-061 53 35 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIKE MOTORS (MR RIGAUX): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIKE MOTORS (MR RIGAUX)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIKE MOTORS (MR RIGAUX)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIKE MOTORS (MR RIGAUX), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIKE MOTORS (MR RIGAUX). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIKE MOTORS (MR RIGAUX), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIKE MOTORS (MR RIGAUX). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIKE MOTORS (MR RIGAUX)
Products information MIKE MOTORS (MR RIGAUX)

BTW identificatienummer (tax): BE07571197509
Ondernemingsnummer: 8640991210
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in MIKE MOTORS (MR RIGAUX) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIKE MOTORS (MR RIGAUX)
(Get full report from official database of BE for MIKE MOTORS (MR RIGAUX))

Aanvulling soorten activiteiten voor MIKE MOTORS (MR RIGAUX)
Addition kinds of activities for MIKE MOTORS (MR RIGAUX)

223100. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
517201. gassen | Gases
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
899904. Liedschriften | Song writings
20460102. Eetbaar zetmeel | Edible starch
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware
79991001. Landbouwbeurs | Agricultural fair

Werken bij MIKE MOTORS (MR RIGAUX): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIKE MOTORS (MR RIGAUX): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIKE MOTORS (MR RIGAUX). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIKE MOTORS (MR RIGAUX). Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van MIKE MOTORS (MR RIGAUX) in sociale netwerken
Look for responds of MIKE MOTORS (MR RIGAUX) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIKE MOTORS (MR RIGAUX). Laat een reactie achter voor MIKE MOTORS (MR RIGAUX). MIKE MOTORS (MR RIGAUX) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIKE MOTORS (MR RIGAUX). Leave a respond for MIKE MOTORS (MR RIGAUX). MIKE MOTORS (MR RIGAUX) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIKE MOTORS (MR RIGAUX) op de google maps. Adres en contacten MIKE MOTORS (MR RIGAUX)
Location of MIKE MOTORS (MR RIGAUX) on the google maps. Address and contacts of MIKE MOTORS (MR RIGAUX)

Andere gerelateerde bedrijven als come MIKE MOTORS (MR RIGAUX) MIKE MOTORS (MR RIGAUX): LEONIDAS | GERARD VERSLUIS | DE EKSTER | Salon Mireille | MOORS KAREL

Other related companies as MIKE MOTORS (MR RIGAUX): LEONIDAS | GERARD VERSLUIS | DE EKSTER | Salon Mireille | MOORS KAREL

MIKE MOTORS (MR RIGAUX) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIKE MOTORS (MR RIGAUX), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07571197509. Het bedrijf MIKE MOTORS (MR RIGAUX) bevindt zich op het adres: Rue des Cerisiers 5; 6850; Paliseul (Offagne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in MIKE MOTORS (MR RIGAUX) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIKE MOTORS (MR RIGAUX) is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIKE MOTORS (MR RIGAUX) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIKE MOTORS (MR RIGAUX), openstaande posities, locatie van MIKE MOTORS (MR RIGAUX) op de kaart.

MIKE MOTORS (MR RIGAUX) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIKE MOTORS (MR RIGAUX), company assigned to the tax number BE07571197509. The company MIKE MOTORS (MR RIGAUX) is located at the address: Rue des Cerisiers 5; 6850; Paliseul (Offagne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in MIKE MOTORS (MR RIGAUX) were not found.
The main activity of MIKE MOTORS (MR RIGAUX) is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MIKE MOTORS (MR RIGAUX) is not available. You also can look at reviews of MIKE MOTORS (MR RIGAUX), open positions, location of MIKE MOTORS (MR RIGAUX) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIKE MOTORS (MR RIGAUX), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIKE MOTORS (MR RIGAUX), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIKE MOTORS (MR RIGAUX), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIKE MOTORS (MR RIGAUX), employees, financial statistics.