Marc Garage SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Marc Garage SPRL

Contactgegevens Marc Garage SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marc Garage SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marc Garage SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Paul Devigne 25; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 216 73 25 (+32-02 216 73 25) 02 216 73 25 (+32-02 216 73 25)

Fax (fax): +32 (63) 440-65-93 +32 (63) 440-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marc Garage SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marc Garage SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marc Garage SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marc Garage SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marc Garage SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marc Garage SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marc Garage SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marc Garage SPRL
Products information Marc Garage SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07005401611
Ondernemingsnummer: 5214355468
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Marc Garage SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marc Garage SPRL
(Get full report from official database of BE for Marc Garage SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marc Garage SPRL
Addition kinds of activities for Marc Garage SPRL

249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
275903. Promotie printen | Promotional printing
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
50510212. Ruwijzer | Pig iron
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom

Werken bij Marc Garage SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marc Garage SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marc Garage SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marc Garage SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

Zoek naar antwoorden van Marc Garage SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Marc Garage SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marc Garage SPRL. Laat een reactie achter voor Marc Garage SPRL. Marc Garage SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marc Garage SPRL. Leave a respond for Marc Garage SPRL. Marc Garage SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marc Garage SPRL op de google maps. Adres en contacten Marc Garage SPRL
Location of Marc Garage SPRL on the google maps. Address and contacts of Marc Garage SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Marc Garage SPRL Marc Garage SPRL: FORTIS | Hendrickx Y | P. DRIESSENS | GUIDO DESUTTER | Semal B

Other related companies as Marc Garage SPRL: FORTIS | Hendrickx Y | P. DRIESSENS | GUIDO DESUTTER | Semal B

Marc Garage SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marc Garage SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07005401611. Het bedrijf Marc Garage SPRL bevindt zich op het adres: Rue Paul Devigne 25; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Marc Garage SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marc Garage SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marc Garage SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marc Garage SPRL, openstaande posities, locatie van Marc Garage SPRL op de kaart.

Marc Garage SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marc Garage SPRL, company assigned to the tax number BE07005401611. The company Marc Garage SPRL is located at the address: Rue Paul Devigne 25; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in Marc Garage SPRL were not found.
The main activity of Marc Garage SPRL is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marc Garage SPRL is not available. You also can look at reviews of Marc Garage SPRL, open positions, location of Marc Garage SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marc Garage SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marc Garage SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marc Garage SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marc Garage SPRL, employees, financial statistics.