Lemaine & Mathon SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Lemaine & Mathon SPRL
Private companiesRailroad Transportation • Lemaine & Mathon SPRL

Contactgegevens Lemaine & Mathon SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lemaine & Mathon SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lemaine & Mathon SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joly 17; 7640; Antoing, België

Telefoon (phone): 069 44 19 92 (+32-069 44 19 92) 069 44 19 92 (+32-069 44 19 92)

Fax (fax): 069 58 18 87 (+32-069 58 18 87) 069 58 18 87 (+32-069 58 18 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lemaine & Mathon SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lemaine & Mathon SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lemaine & Mathon SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lemaine & Mathon SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lemaine & Mathon SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lemaine & Mathon SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lemaine & Mathon SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lemaine & Mathon SPRL
Products information Lemaine & Mathon SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01515533447
Ondernemingsnummer: 2268920898
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Lemaine & Mathon SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lemaine & Mathon SPRL
(Get full report from official database of BE for Lemaine & Mathon SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lemaine & Mathon SPRL
Addition kinds of activities for Lemaine & Mathon SPRL

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
13110301. Oliezandwinning | Oil sand mining
20539904. Donuts, bevroren | Doughnuts, frozen
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
38299916. Scintillatie detectoren | Scintillation detectors
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate

Werken bij Lemaine & Mathon SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lemaine & Mathon SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lemaine & Mathon SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lemaine & Mathon SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Bekister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. (M/V) kleine en grote bekistingswerken uitvoeren  traditionele en systeembekisting  met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ... )  wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...)  betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten de werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones de funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van Lemaine & Mathon SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Lemaine & Mathon SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lemaine & Mathon SPRL. Laat een reactie achter voor Lemaine & Mathon SPRL. Lemaine & Mathon SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lemaine & Mathon SPRL. Leave a respond for Lemaine & Mathon SPRL. Lemaine & Mathon SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lemaine & Mathon SPRL op de google maps. Adres en contacten Lemaine & Mathon SPRL
Location of Lemaine & Mathon SPRL on the google maps. Address and contacts of Lemaine & Mathon SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Lemaine & Mathon SPRL Lemaine & Mathon SPRL: TRIFINANCE BELUX SA/NV | Stadium Sport Centers | JOS VAN LOOY | Jeruzalem | Bevro bvba

Other related companies as Lemaine & Mathon SPRL: TRIFINANCE BELUX SA/NV | Stadium Sport Centers | JOS VAN LOOY | Jeruzalem | Bevro bvba

Lemaine & Mathon SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lemaine & Mathon SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01515533447. Het bedrijf Lemaine & Mathon SPRL bevindt zich op het adres: Rue Joly 17; 7640; Antoing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Lemaine & Mathon SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lemaine & Mathon SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lemaine & Mathon SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lemaine & Mathon SPRL, openstaande posities, locatie van Lemaine & Mathon SPRL op de kaart.

Lemaine & Mathon SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lemaine & Mathon SPRL, company assigned to the tax number BE01515533447. The company Lemaine & Mathon SPRL is located at the address: Rue Joly 17; 7640; Antoing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in Lemaine & Mathon SPRL were not found.
The main activity of Lemaine & Mathon SPRL is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lemaine & Mathon SPRL is not available. You also can look at reviews of Lemaine & Mathon SPRL, open positions, location of Lemaine & Mathon SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lemaine & Mathon SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lemaine & Mathon SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lemaine & Mathon SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lemaine & Mathon SPRL, employees, financial statistics.