Leleu V

Contactgegevens Leleu V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leleu V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leleu V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wervicq 248; 7780; Comines-Warneton (Comines), België

Telefoon (phone): 056 55 91 03 (+32-056 55 91 03) 056 55 91 03 (+32-056 55 91 03)

Fax (fax): 056 55 91 03 (+32-056 55 91 03) 056 55 91 03 (+32-056 55 91 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leleu V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leleu V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leleu V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leleu V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leleu V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leleu V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leleu V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leleu V
Products information Leleu V

BTW identificatienummer (tax): BE06009765625
Ondernemingsnummer: 1194183349
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Leleu V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leleu V
(Get full report from official database of BE for Leleu V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leleu V
Addition kinds of activities for Leleu V

10110000. Ijzer ertsen | Iron ores
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
26210608. Schrijfpapier | Writing paper
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
32990100. Mica producten | Mica products
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies

Werken bij Leleu V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leleu V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leleu V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leleu V. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van Leleu V in sociale netwerken
Look for responds of Leleu V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leleu V. Laat een reactie achter voor Leleu V. Leleu V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leleu V. Leave a respond for Leleu V. Leleu V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leleu V op de google maps. Adres en contacten Leleu V
Location of Leleu V on the google maps. Address and contacts of Leleu V

Andere gerelateerde bedrijven als come Leleu V Leleu V: Richard Leernes | INTERIEUR WEYNE | ANDRE SABO | GENTRY ESPACE | RUSTHUIS MYOSOTIS

Other related companies as Leleu V: Richard Leernes | INTERIEUR WEYNE | ANDRE SABO | GENTRY ESPACE | RUSTHUIS MYOSOTIS

Leleu V is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leleu V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06009765625. Het bedrijf Leleu V bevindt zich op het adres: Chaussée de Wervicq 248; 7780; Comines-Warneton (Comines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Leleu V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leleu V is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leleu V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leleu V, openstaande posities, locatie van Leleu V op de kaart.

Leleu V is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leleu V, company assigned to the tax number BE06009765625. The company Leleu V is located at the address: Chaussée de Wervicq 248; 7780; Comines-Warneton (Comines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in Leleu V were not found.
The main activity of Leleu V is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leleu V is not available. You also can look at reviews of Leleu V, open positions, location of Leleu V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leleu V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leleu V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leleu V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leleu V, employees, financial statistics.