TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA
Private companiesAmusement and Recreation Services • TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA

Contactgegevens TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blauwe-Zwaanstraat 72 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-77-21-51 32-56-77-21-51

Fax (fax): 32-56-77-57-28 32-56-77-57-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA
Products information TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02794067382
Ondernemingsnummer: 8002410888
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 562,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Weaving - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA
(Get full report from official database of BE for TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA
Addition kinds of activities for TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA

382906. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
22310210. Worsted stoffen, breedgeweven | Worsted fabrics, broadwoven
39499908. Indiase clubs | Indian clubs
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. Laat een reactie achter voor TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. Leave a respond for TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA. TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA op de google maps. Adres en contacten TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA
Location of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA on the google maps. Address and contacts of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA: ?T SLEUTELGAT | Fayt M | Dierickx (Garage) SPRL | HUNKEM?LLER | MB Compta SPRL

Other related companies as TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA: ?T SLEUTELGAT | Fayt M | Dierickx (Garage) SPRL | HUNKEM?LLER | MB Compta SPRL

TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02794067382. Het bedrijf TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA bevindt zich op het adres: Blauwe-Zwaanstraat 72 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 562,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Weaving - machinery and equipment. Producten gemaakt in TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, openstaande posities, locatie van TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA op de kaart.

TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, company assigned to the tax number BE02794067382. The company TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA is located at the address: Blauwe-Zwaanstraat 72 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 562,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Weaving - machinery and equipment. Products created in TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA were not found.
The main activity of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA is not available. You also can look at reviews of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, open positions, location of TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAPIJT EXPORT COMPANY TAPICOM BVBA, employees, financial statistics.