Jocar SPRL

Contactgegevens Jocar SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jocar SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jocar SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 327; 7850; Enghien (Petit-Enghien), België

Telefoon (phone): 02 395 74 37 (+32-02 395 74 37) 02 395 74 37 (+32-02 395 74 37)

Fax (fax): 02 395 74 37 (+32-02 395 74 37) 02 395 74 37 (+32-02 395 74 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jocar SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jocar SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jocar SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jocar SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jocar SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jocar SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jocar SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jocar SPRL
Products information Jocar SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04927612304
Ondernemingsnummer: 3552947998
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Jocar SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jocar SPRL
(Get full report from official database of BE for Jocar SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jocar SPRL
Addition kinds of activities for Jocar SPRL

262110. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
508408. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
27110101. Commercieel drukwerk en krantenuitgeverijen gecombineerd | Commercial printing and newspaper publishing combined
27549904. Facsimile letters: gravure printing | Facsimile letters: gravure printing
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
50840506. jigs | Jigs
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij Jocar SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jocar SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jocar SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jocar SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Jocar SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Jocar SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jocar SPRL. Laat een reactie achter voor Jocar SPRL. Jocar SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jocar SPRL. Leave a respond for Jocar SPRL. Jocar SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jocar SPRL op de google maps. Adres en contacten Jocar SPRL
Location of Jocar SPRL on the google maps. Address and contacts of Jocar SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Jocar SPRL Jocar SPRL: Van Der Vorst M | VERVALCKE-VAN DE KEERE | Dielman Martine BVBA | RAYMOND LHOTE | Challe J

Other related companies as Jocar SPRL: Van Der Vorst M | VERVALCKE-VAN DE KEERE | Dielman Martine BVBA | RAYMOND LHOTE | Challe J

Jocar SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jocar SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04927612304. Het bedrijf Jocar SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 327; 7850; Enghien (Petit-Enghien). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Jocar SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jocar SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jocar SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jocar SPRL, openstaande posities, locatie van Jocar SPRL op de kaart.

Jocar SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jocar SPRL, company assigned to the tax number BE04927612304. The company Jocar SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 327; 7850; Enghien (Petit-Enghien). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in Jocar SPRL were not found.
The main activity of Jocar SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jocar SPRL is not available. You also can look at reviews of Jocar SPRL, open positions, location of Jocar SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jocar SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jocar SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jocar SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jocar SPRL, employees, financial statistics.