GEORGIL

Contactgegevens GEORGIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Paul-Henri Spaak 17; 7608; Péruwelz (Wiers), België

Telefoon (phone): 069 77 59 14; 069 78 10 35 (+32-069 77 59 14; 069 78 10 35) 069 77 59 14; 069 78 10 35 (+32-069 77 59 14; 069 78 10 35)

Fax (fax): +32 (53) 457-31-75 +32 (53) 457-31-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGIL
Products information GEORGIL

BTW identificatienummer (tax): BE02019805908
Ondernemingsnummer: 6231689453
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GEORGIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGIL
(Get full report from official database of BE for GEORGIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGIL
Addition kinds of activities for GEORGIL

249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
278201. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
51480100. fruit | Fruits
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house

Werken bij GEORGIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van GEORGIL in sociale netwerken
Look for responds of GEORGIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGIL. Laat een reactie achter voor GEORGIL. GEORGIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGIL. Leave a respond for GEORGIL. GEORGIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGIL op de google maps. Adres en contacten GEORGIL
Location of GEORGIL on the google maps. Address and contacts of GEORGIL

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGIL GEORGIL: Di Meo Scarlett | METAALHANDEL WERRENS | Gates Marketing Research & Consultancy | LILIANE VERREYDT | CHRISTIAENS

Other related companies as GEORGIL: Di Meo Scarlett | METAALHANDEL WERRENS | Gates Marketing Research & Consultancy | LILIANE VERREYDT | CHRISTIAENS

GEORGIL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02019805908. Het bedrijf GEORGIL bevindt zich op het adres: Rue Paul-Henri Spaak 17; 7608; Péruwelz (Wiers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 211,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in GEORGIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGIL is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGIL, openstaande posities, locatie van GEORGIL op de kaart.

GEORGIL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGIL, company assigned to the tax number BE02019805908. The company GEORGIL is located at the address: Rue Paul-Henri Spaak 17; 7608; Péruwelz (Wiers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 211,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. Products created in GEORGIL were not found.
The main activity of GEORGIL is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGIL is not available. You also can look at reviews of GEORGIL, open positions, location of GEORGIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGIL, employees, financial statistics.