FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE

Contactgegevens FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Frère Orban 3; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 35 13 05 (+32-065 35 13 05) 065 35 13 05 (+32-065 35 13 05)

Fax (fax): 065 31 28 13 (+32-065 31 28 13) 065 31 28 13 (+32-065 31 28 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE
Products information FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE06786224365
Ondernemingsnummer: 9374328613
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE

509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
22110500. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Laserbedienaar (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedienen van vlakbedlasser/pons-lasser is je taak. Je maakt deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor een optimale bezetting. Je belaadt de machines, je selecteert en activeert de programma’s en zorgt voor de verwijdering van de geproduceerde producten. De interne opleiding bedienaar is voorzien. U werkt in 2-ploegen : Vroege: maandag tot en met vrijdag 5.30 – 14u Late: maandag tot en met donderdag 14 – 23.30u en vrijdag van 14 – 18u

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. Leave a respond for FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE. FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE
Location of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE: SOLIGAS | Huygen | N.C.M.V. | FE. HAUTENAUVE | Leieland

Other related companies as FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE: SOLIGAS | Huygen | N.C.M.V. | FE. HAUTENAUVE | Leieland

FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06786224365. Het bedrijf FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: Avenue Frère Orban 3; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE op de kaart.

FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE06786224365. The company FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE is located at the address: Avenue Frère Orban 3; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages. Products created in FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE were not found.
The main activity of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, open positions, location of FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORD-GARAGE ST-CHRISTOPHE, employees, financial statistics.