FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS

Contactgegevens FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Van Rijswijcklaan 298; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 827 79 10 (+32-03 827 79 10) 03 827 79 10 (+32-03 827 79 10)

Fax (fax): +32 (58) 415-44-93 +32 (58) 415-44-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS
Products information FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE08256744384
Ondernemingsnummer: 1381225585
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS
(Get full report from official database of BE for FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS
Addition kinds of activities for FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS

209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
362900. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
30890312. Netwerk, kunststof | Netting, plastics
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
45220101. Luchtvaartmaatschappijen, onbeschadigd | Air passenger carriers, nonscheduled
50320501. Cinders | Cinders
51310209. linten | Ribbons
59470104. Cadeauwinkel | Gift shop
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis

Werken bij FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Account manager (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verkoop B2B prospecten voor zonnepanelen - Je bezoekt prospecten (afspraken en leads door accountmanagers energie/callcenter) - Je zal klanten opbellen referenties en doet ook koude prospectie. - Je volgt bezochte prospecten (nog niet afgesloten) verder op en - Klankbord voor en onderhouden van bestaande klantenrelaties/portefeuille. - Het uitwerken van technische offertes - Algemene administratieve taken

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. Laat een reactie achter voor FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. Leave a respond for FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS. FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS op de google maps. Adres en contacten FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS
Location of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS on the google maps. Address and contacts of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS: HET SMULHUISJE | Thevelin F | Hurion J-C | DESCHACHT | CROWET PHILIPPE

Other related companies as FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS: HET SMULHUISJE | Thevelin F | Hurion J-C | DESCHACHT | CROWET PHILIPPE

FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08256744384. Het bedrijf FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS bevindt zich op het adres: Jan Van Rijswijcklaan 298; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 511,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, openstaande posities, locatie van FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS op de kaart.

FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, company assigned to the tax number BE08256744384. The company FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS is located at the address: Jan Van Rijswijcklaan 298; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 511,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS were not found.
The main activity of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS is not available. You also can look at reviews of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, open positions, location of FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORD-DENAYER-PERMEKE MOTORS, employees, financial statistics.