FORD-BREYDELS (Etn) BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FORD-BREYDELS (Etn) BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • FORD-BREYDELS (Etn) BVBA

Contactgegevens FORD-BREYDELS (Etn) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORD-BREYDELS (Etn) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORD-BREYDELS (Etn) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 399; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 322 18 85; 03 322 18 86 (+32-03 322 18 85; 03 322 18 86) 03 322 18 85; 03 322 18 86 (+32-03 322 18 85; 03 322 18 86)

Fax (fax): 03 322 83 20 (+32-03 322 83 20) 03 322 83 20 (+32-03 322 83 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORD-BREYDELS (Etn) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORD-BREYDELS (Etn) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORD-BREYDELS (Etn) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORD-BREYDELS (Etn) BVBA
Products information FORD-BREYDELS (Etn) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09200195312
Ondernemingsnummer: 1677581787
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Automobile-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORD-BREYDELS (Etn) BVBA
(Get full report from official database of BE for FORD-BREYDELS (Etn) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORD-BREYDELS (Etn) BVBA
Addition kinds of activities for FORD-BREYDELS (Etn) BVBA

01739902. Kastanjeboerderij | Chestnut grove
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
39990201. Kambevestigingen | Comb mountings
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power

Werken bij FORD-BREYDELS (Etn) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORD-BREYDELS (Etn) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Stukadoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een stukadoor, binnenbepleistering.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van FORD-BREYDELS (Etn) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. Laat een reactie achter voor FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. FORD-BREYDELS (Etn) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. Leave a respond for FORD-BREYDELS (Etn) BVBA. FORD-BREYDELS (Etn) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORD-BREYDELS (Etn) BVBA op de google maps. Adres en contacten FORD-BREYDELS (Etn) BVBA
Location of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA on the google maps. Address and contacts of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FORD-BREYDELS (Etn) BVBA FORD-BREYDELS (Etn) BVBA: NADINE VERCAUTEREN | Lefèvre (Ateliers) | MARCEL LABIE | Videlec SPRL | RASKIN

Other related companies as FORD-BREYDELS (Etn) BVBA: NADINE VERCAUTEREN | Lefèvre (Ateliers) | MARCEL LABIE | Videlec SPRL | RASKIN

FORD-BREYDELS (Etn) BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09200195312. Het bedrijf FORD-BREYDELS (Etn) BVBA bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 399; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van FORD-BREYDELS (Etn) BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORD-BREYDELS (Etn) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, openstaande posities, locatie van FORD-BREYDELS (Etn) BVBA op de kaart.

FORD-BREYDELS (Etn) BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, company assigned to the tax number BE09200195312. The company FORD-BREYDELS (Etn) BVBA is located at the address: Herentalsebaan 399; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair.
The main activity of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA is not available. You also can look at reviews of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, open positions, location of FORD-BREYDELS (Etn) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORD-BREYDELS (Etn) BVBA, employees, financial statistics.