D'Hollander Hugo Garage

Contactgegevens D'Hollander Hugo Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'Hollander Hugo Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'Hollander Hugo Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée 35; 7864; Lessines (Deux-Acren), België

Telefoon (phone): 068 33 23 61; 068 33 77 92 (+32-068 33 23 61; 068 33 77 92) 068 33 23 61; 068 33 77 92 (+32-068 33 23 61; 068 33 77 92)

Fax (fax): 068 33 73 15 (+32-068 33 73 15) 068 33 73 15 (+32-068 33 73 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'Hollander Hugo Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'Hollander Hugo Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'Hollander Hugo Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'Hollander Hugo Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'Hollander Hugo Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'Hollander Hugo Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'Hollander Hugo Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'Hollander Hugo Garage
Products information D'Hollander Hugo Garage

BTW identificatienummer (tax): BE04456573486
Ondernemingsnummer: 4282714843
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in D'Hollander Hugo Garage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'Hollander Hugo Garage
(Get full report from official database of BE for D'Hollander Hugo Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'Hollander Hugo Garage
Addition kinds of activities for D'Hollander Hugo Garage

6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
20660300. Chocola | Chocolate
27520702. Tags, gelithografeerd | Tags, lithographed
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij D'Hollander Hugo Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'Hollander Hugo Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'Hollander Hugo Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'Hollander Hugo Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • seizoenarbeiders pompoenenteelt (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het oogsten van pompoenen gedurende een 3-tal dagen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

Zoek naar antwoorden van D'Hollander Hugo Garage in sociale netwerken
Look for responds of D'Hollander Hugo Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'Hollander Hugo Garage. Laat een reactie achter voor D'Hollander Hugo Garage. D'Hollander Hugo Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'Hollander Hugo Garage. Leave a respond for D'Hollander Hugo Garage. D'Hollander Hugo Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'Hollander Hugo Garage op de google maps. Adres en contacten D'Hollander Hugo Garage
Location of D'Hollander Hugo Garage on the google maps. Address and contacts of D'Hollander Hugo Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come D'Hollander Hugo Garage D'Hollander Hugo Garage: GOEDHART REPRO | Webtechnology.be | CAELENBERGHE | ATH?N?E ROYAL ST.GHISLAIN | PIERRE THYS

Other related companies as D'Hollander Hugo Garage: GOEDHART REPRO | Webtechnology.be | CAELENBERGHE | ATH?N?E ROYAL ST.GHISLAIN | PIERRE THYS

D'Hollander Hugo Garage is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'Hollander Hugo Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04456573486. Het bedrijf D'Hollander Hugo Garage bevindt zich op het adres: Chaussée 35; 7864; Lessines (Deux-Acren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in D'Hollander Hugo Garage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'Hollander Hugo Garage is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'Hollander Hugo Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'Hollander Hugo Garage, openstaande posities, locatie van D'Hollander Hugo Garage op de kaart.

D'Hollander Hugo Garage is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'Hollander Hugo Garage, company assigned to the tax number BE04456573486. The company D'Hollander Hugo Garage is located at the address: Chaussée 35; 7864; Lessines (Deux-Acren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in D'Hollander Hugo Garage were not found.
The main activity of D'Hollander Hugo Garage is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D'Hollander Hugo Garage is not available. You also can look at reviews of D'Hollander Hugo Garage, open positions, location of D'Hollander Hugo Garage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'Hollander Hugo Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'Hollander Hugo Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'Hollander Hugo Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'Hollander Hugo Garage, employees, financial statistics.