Cornu (Garage) BVBA

Contactgegevens Cornu (Garage) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cornu (Garage) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cornu (Garage) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostjachtpark 2; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 777 91 97 (+32-03 777 91 97) 03 777 91 97 (+32-03 777 91 97)

Fax (fax): 03 777 77 07 (+32-03 777 77 07) 03 777 77 07 (+32-03 777 77 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cornu (Garage) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cornu (Garage) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cornu (Garage) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cornu (Garage) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cornu (Garage) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cornu (Garage) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cornu (Garage) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cornu (Garage) BVBA
Products information Cornu (Garage) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06839508056
Ondernemingsnummer: 7302856445
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Cornu (Garage) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cornu (Garage) BVBA
(Get full report from official database of BE for Cornu (Garage) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cornu (Garage) BVBA
Addition kinds of activities for Cornu (Garage) BVBA

495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
20240102. Ijs, verpakt: gegoten, op stokjes, enz. | Ice cream, packaged: molded, on sticks, etc.
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)

Werken bij Cornu (Garage) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cornu (Garage) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cornu (Garage) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cornu (Garage) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Cornu (Garage) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cornu (Garage) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cornu (Garage) BVBA. Laat een reactie achter voor Cornu (Garage) BVBA. Cornu (Garage) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cornu (Garage) BVBA. Leave a respond for Cornu (Garage) BVBA. Cornu (Garage) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cornu (Garage) BVBA op de google maps. Adres en contacten Cornu (Garage) BVBA
Location of Cornu (Garage) BVBA on the google maps. Address and contacts of Cornu (Garage) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cornu (Garage) BVBA Cornu (Garage) BVBA: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Warco BVBA | LA CHATTERIE BIESMELLE | G. MARTENS | BUREAU JASPART

Other related companies as Cornu (Garage) BVBA: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Warco BVBA | LA CHATTERIE BIESMELLE | G. MARTENS | BUREAU JASPART

Cornu (Garage) BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cornu (Garage) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06839508056. Het bedrijf Cornu (Garage) BVBA bevindt zich op het adres: Oostjachtpark 2; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Cornu (Garage) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cornu (Garage) BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cornu (Garage) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cornu (Garage) BVBA, openstaande posities, locatie van Cornu (Garage) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cornu (Garage) BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cornu (Garage) BVBA, company assigned to the tax number BE06839508056. The company Cornu (Garage) BVBA is located at the address: Oostjachtpark 2; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Garages. Products created in Cornu (Garage) BVBA were not found.
The main activity of Cornu (Garage) BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cornu (Garage) BVBA is not available. You also can look at reviews of Cornu (Garage) BVBA, open positions, location of Cornu (Garage) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cornu (Garage) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cornu (Garage) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cornu (Garage) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cornu (Garage) BVBA, employees, financial statistics.