CARROSSERIE FAES G NV

Contactgegevens CARROSSERIE FAES G NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE FAES G NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE FAES G NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 12; 2530; Boechout, België

Telefoon (phone): 03 455 36 45; 03 460 11 40 (+32-03 455 36 45; 03 460 11 40) 03 455 36 45; 03 460 11 40 (+32-03 455 36 45; 03 460 11 40)

Fax (fax): 03 455 23 40 (+32-03 455 23 40) 03 455 23 40 (+32-03 455 23 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE FAES G NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE FAES G NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE FAES G NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE FAES G NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE FAES G NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE FAES G NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE FAES G NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE FAES G NV
Products information CARROSSERIE FAES G NV

BTW identificatienummer (tax): BE01661102294
Ondernemingsnummer: 8393249511
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Automobile-body repair; Truck-body repair

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE FAES G NV
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE FAES G NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE FAES G NV
Addition kinds of activities for CARROSSERIE FAES G NV

4482. Ferries | Ferries
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij CARROSSERIE FAES G NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE FAES G NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE FAES G NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE FAES G NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE FAES G NV in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE FAES G NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE FAES G NV. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE FAES G NV. CARROSSERIE FAES G NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE FAES G NV. Leave a respond for CARROSSERIE FAES G NV. CARROSSERIE FAES G NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE FAES G NV op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE FAES G NV
Location of CARROSSERIE FAES G NV on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE FAES G NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE FAES G NV CARROSSERIE FAES G NV: E. DESWEZ | Marichal-Müller | NOEL EVRARD | JACQUES PIERRE BERTRAND | Latour

Other related companies as CARROSSERIE FAES G NV: E. DESWEZ | Marichal-Müller | NOEL EVRARD | JACQUES PIERRE BERTRAND | Latour

CARROSSERIE FAES G NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE FAES G NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01661102294. Het bedrijf CARROSSERIE FAES G NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 12; 2530; Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile-body repair; Truck-body repair.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE FAES G NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE FAES G NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE FAES G NV, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE FAES G NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARROSSERIE FAES G NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE FAES G NV, company assigned to the tax number BE01661102294. The company CARROSSERIE FAES G NV is located at the address: Nijverheidsstraat 12; 2530; Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. List of products are Automobile-body repair; Truck-body repair.
The main activity of CARROSSERIE FAES G NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE FAES G NV is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE FAES G NV, open positions, location of CARROSSERIE FAES G NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE FAES G NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE FAES G NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE FAES G NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE FAES G NV, employees, financial statistics.