B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS
Private companiesTransportation by Air • B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS

Contactgegevens B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Cultivateurs 52-54; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): +32 (10) 602-94-15 +32 (10) 602-94-15

Fax (fax): +32 (11) 459-82-46 +32 (11) 459-82-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS
Products information B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS

BTW identificatienummer (tax): BE02778686523
Ondernemingsnummer: 8136444091
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS
(Get full report from official database of BE for B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS
Addition kinds of activities for B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS

20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
26750206. Manila mappen | Manila folders
35360202. Kranen, overhead reizen | Cranes, overhead traveling
35680302. Ketting, krachtoverbrenging | Chain, power transmission
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
58120103. Chinees restaurant | Chinese restaurant
59999933. Glasvezelmaterialen, behalve isolatie | Fiberglass materials, except insulation
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists

Werken bij B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Administratief Bediende Facturatie - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Facturatie (M/V). Dit is voor een onderneming in Brugge. De verantwoordelijkheden als Administratief Bediende Facturatie zijn: je maakt facturen op; je verstuurt rappels en volgt deze op; je verricht betalingen; je biedt ondersteuning naar inboekwerk toe; je bent back-up van het secretariaat. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS in sociale netwerken
Look for responds of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. Laat een reactie achter voor B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. Leave a respond for B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS. B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS op de google maps. Adres en contacten B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS
Location of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS on the google maps. Address and contacts of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS: DEUTSCHE LHOIST | Diffumat SA | BOCKLANDT BVBA | CR?CHE LA RIBAMBELLE | MIREILLE RAYET

Other related companies as B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS: DEUTSCHE LHOIST | Diffumat SA | BOCKLANDT BVBA | CR?CHE LA RIBAMBELLE | MIREILLE RAYET

B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02778686523. Het bedrijf B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS bevindt zich op het adres: Rue des Cultivateurs 52-54; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, openstaande posities, locatie van B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS op de kaart.

B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, company assigned to the tax number BE02778686523. The company B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS is located at the address: Rue des Cultivateurs 52-54; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. Products created in B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS were not found.
The main activity of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS is not available. You also can look at reviews of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, open positions, location of B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.M.W. GARAGE DES CULTIVATEURS, employees, financial statistics.