AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Contactgegevens AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schardouwstraat 2; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 00 73 (+32-051 30 00 73) 051 30 00 73 (+32-051 30 00 73)

Fax (fax): 051 31 61 88 (+32-051 31 61 88) 051 31 61 88 (+32-051 31 61 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
Products information AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04552154541
Ondernemingsnummer: 4092651367
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
(Get full report from official database of BE for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
Addition kinds of activities for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
306905. Laarzen of schoenproducten, rubber | Boot or shoe products, rubber
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
20799906. Olijfolie | Olive oil
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
25410104. Kantoorbehuizingen, hout | Office fixtures, wood
75420000. wasstraten | Carwashes

Werken bij AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Talent-IT - .NET Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profiel Gemotiveerde .NET helden in alle maten en vormen. Heb jij een ongelooflijke kennis honger, kan je om met iet wat gekke collega's, en investeer je graag in je eigen kennis? Dan zoeken wij jou! Wij werken vooral in volgende technische gebieden (maar dit breidt constant uit): C# .NET ASP.NET MVC Web API Javascript, jquery, AngularJS... HTML5/CSS3 Entity Framework LINQ SQl Server Ken je nog niet alles wat hier staat, maar ben je wel zéér geïnteresseerd om het te kunnen? Neem ook zeker even contact op, wij hebben de juiste omkadering om het aan te leren. Jobgerelateerde competenties: Toepassingen ontwikkelen in .Net m.b.v. een framework: MVC Persoonsgebonden competenties Zin voor nauwkeurigheid hebben Resultaatgerichtheid Contactvaardig zijn Creatief denken (Inventiviteit) Regels en afspraken nakomen Omgaan met stress Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Aanbod Persoonlijke coaching en begeleiding door onze competence manager Algemene opleidingen voor het hele consultancy team Een persoonlijk opleidingsbudget Maandelijkse teammeetings met lekker eten Uitdagende, lachwekkende, of gewoon leuke teambuilding activiteiten Het behalen van Microsoft Certificaten Een competitief loon Extralegale voordelen Firmawagen Plaats tewerkstelling TEAM 4 TALENT indiestraat 2 2000 ANTWERPEN

Zoek naar antwoorden van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Laat een reactie achter voor AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. Leave a respond for AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA. AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA op de google maps. Adres en contacten AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA
Location of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA on the google maps. Address and contacts of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: SPORTHAL BOURGOYEN | A.C.P.C. | INTRACOM BELGIUM | REN? JACQUEMYNS | Brugg Pipesystems NV

Other related companies as AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA: SPORTHAL BOURGOYEN | A.C.P.C. | INTRACOM BELGIUM | REN? JACQUEMYNS | Brugg Pipesystems NV

AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552154541. Het bedrijf AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA bevindt zich op het adres: Schardouwstraat 2; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 813,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, openstaande posities, locatie van AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, company assigned to the tax number BE04552154541. The company AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is located at the address: Schardouwstraat 2; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 813,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA is not available. You also can look at reviews of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, open positions, location of AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOBEDRIJF GEERT VUYLSTEKE BVBA, employees, financial statistics.