Auto Norvège

Contactgegevens Auto Norvège: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto Norvège: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto Norvège

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Heyvaert 189; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 520 78 88 (+32-02 520 78 88) 02 520 78 88 (+32-02 520 78 88)

Fax (fax): +32 (53) 650-71-64 +32 (53) 650-71-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto Norvège: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto Norvège"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto Norvège"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto Norvège, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto Norvège. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto Norvège, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto Norvège. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto Norvège
Products information Auto Norvège

BTW identificatienummer (tax): BE09300170898
Ondernemingsnummer: 5306365966
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Auto Norvège zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto Norvège
(Get full report from official database of BE for Auto Norvège)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto Norvège
Addition kinds of activities for Auto Norvège

422100. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
44899902. Excursieboot exploitanten | Excursion boat operators
50870301. Tapijt- en tapijtreinigingsapparatuur en benodigdheden, commercieel | Carpet and rug cleaning equipment and supplies, commercial
76299902. Bedrijfsmachine reparatie, elektrisch | Business machine repair, electric
86210000. Professionele organisaties | Professional organizations

Werken bij Auto Norvège: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto Norvège: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto Norvège. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto Norvège. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

Zoek naar antwoorden van Auto Norvège in sociale netwerken
Look for responds of Auto Norvège in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto Norvège. Laat een reactie achter voor Auto Norvège. Auto Norvège bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto Norvège. Leave a respond for Auto Norvège. Auto Norvège on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto Norvège op de google maps. Adres en contacten Auto Norvège
Location of Auto Norvège on the google maps. Address and contacts of Auto Norvège

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto Norvège Auto Norvège: SUPERCONFEX | BAKKERIJ ROMBAUT | P. HENDRICKX | SUN PROMOTION | KAREL GODDEERIS

Other related companies as Auto Norvège: SUPERCONFEX | BAKKERIJ ROMBAUT | P. HENDRICKX | SUN PROMOTION | KAREL GODDEERIS

Auto Norvège is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto Norvège, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09300170898. Het bedrijf Auto Norvège bevindt zich op het adres: Rue Heyvaert 189; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages. Producten gemaakt in Auto Norvège zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto Norvège is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto Norvège is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto Norvège, openstaande posities, locatie van Auto Norvège op de kaart.

Auto Norvège is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto Norvège, company assigned to the tax number BE09300170898. The company Auto Norvège is located at the address: Rue Heyvaert 189; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages. Products created in Auto Norvège were not found.
The main activity of Auto Norvège is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto Norvège is not available. You also can look at reviews of Auto Norvège, open positions, location of Auto Norvège on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto Norvège, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto Norvège, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto Norvège, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto Norvège, employees, financial statistics.