AMI AUTOMOBILE SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • AMI AUTOMOBILE SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • AMI AUTOMOBILE SPRL

Contactgegevens AMI AUTOMOBILE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMI AUTOMOBILE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMI AUTOMOBILE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Bugranes 8; 5100; Namur (Naninne), België

Telefoon (phone): 081 40 26 96 (+32-081 40 26 96) 081 40 26 96 (+32-081 40 26 96)

Fax (fax): 081 40 24 57 (+32-081 40 24 57) 081 40 24 57 (+32-081 40 24 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMI AUTOMOBILE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMI AUTOMOBILE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMI AUTOMOBILE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMI AUTOMOBILE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMI AUTOMOBILE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMI AUTOMOBILE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMI AUTOMOBILE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMI AUTOMOBILE SPRL
Products information AMI AUTOMOBILE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03618041992
Ondernemingsnummer: 8536346435
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMI AUTOMOBILE SPRL
(Get full report from official database of BE for AMI AUTOMOBILE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMI AUTOMOBILE SPRL
Addition kinds of activities for AMI AUTOMOBILE SPRL

22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
32720403. Mantels, beton | Mantels, concrete
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec

Werken bij AMI AUTOMOBILE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMI AUTOMOBILE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMI AUTOMOBILE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMI AUTOMOBILE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van AMI AUTOMOBILE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AMI AUTOMOBILE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMI AUTOMOBILE SPRL. Laat een reactie achter voor AMI AUTOMOBILE SPRL. AMI AUTOMOBILE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMI AUTOMOBILE SPRL. Leave a respond for AMI AUTOMOBILE SPRL. AMI AUTOMOBILE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMI AUTOMOBILE SPRL op de google maps. Adres en contacten AMI AUTOMOBILE SPRL
Location of AMI AUTOMOBILE SPRL on the google maps. Address and contacts of AMI AUTOMOBILE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AMI AUTOMOBILE SPRL AMI AUTOMOBILE SPRL: GOOS MARC | BALTHAZAR | Narda | WATEC | JOSIANE JEURISSEN

Other related companies as AMI AUTOMOBILE SPRL: GOOS MARC | BALTHAZAR | Narda | WATEC | JOSIANE JEURISSEN

AMI AUTOMOBILE SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMI AUTOMOBILE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618041992. Het bedrijf AMI AUTOMOBILE SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Bugranes 8; 5100; Namur (Naninne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van AMI AUTOMOBILE SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMI AUTOMOBILE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMI AUTOMOBILE SPRL, openstaande posities, locatie van AMI AUTOMOBILE SPRL op de kaart.

AMI AUTOMOBILE SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMI AUTOMOBILE SPRL, company assigned to the tax number BE03618041992. The company AMI AUTOMOBILE SPRL is located at the address: Rue des Bugranes 8; 5100; Namur (Naninne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Automobile dealers - Used cars.
The main activity of AMI AUTOMOBILE SPRL is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMI AUTOMOBILE SPRL is not available. You also can look at reviews of AMI AUTOMOBILE SPRL, open positions, location of AMI AUTOMOBILE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMI AUTOMOBILE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMI AUTOMOBILE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMI AUTOMOBILE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMI AUTOMOBILE SPRL, employees, financial statistics.