HOUT VOOR TUIN EN PARK

Contactgegevens HOUT VOOR TUIN EN PARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUT VOOR TUIN EN PARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUT VOOR TUIN EN PARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 54; 8740; Pittem, België

Telefoon (phone): 051 65 73 84; 0475 34 92 13 (+32-051 65 73 84; 0475 34 92 13) 051 65 73 84; 0475 34 92 13 (+32-051 65 73 84; 0475 34 92 13)

Fax (fax): 051 65 73 84 (+32-051 65 73 84) 051 65 73 84 (+32-051 65 73 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUT VOOR TUIN EN PARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUT VOOR TUIN EN PARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUT VOOR TUIN EN PARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUT VOOR TUIN EN PARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUT VOOR TUIN EN PARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUT VOOR TUIN EN PARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUT VOOR TUIN EN PARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUT VOOR TUIN EN PARK
Products information HOUT VOOR TUIN EN PARK

BTW identificatienummer (tax): BE02107147216
Ondernemingsnummer: 4506286621
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Garden houses

Product categorie (product category): Garages - Prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUT VOOR TUIN EN PARK
(Get full report from official database of BE for HOUT VOOR TUIN EN PARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUT VOOR TUIN EN PARK
Addition kinds of activities for HOUT VOOR TUIN EN PARK

23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
35770300. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
36210101. Armaturen, industrieel | Armatures, industrial
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
56329904. handtassen | Handbags
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij HOUT VOOR TUIN EN PARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUT VOOR TUIN EN PARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUT VOOR TUIN EN PARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUT VOOR TUIN EN PARK. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Lijn operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Herentals die tewerkgesteld zijn in de voeding zijn wij op zoek naar een lijn operator afvul- en etiketteerinstallaties. Jij zal instaan voor het afvullen van de sauzen en etiketteren volgens productieplanning, ondersteunen van de proces operator en uitvoeren wekelijkse reiniging . Ben jij een flexibel, stressbestendig en communicatieve teamplayer? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! [email protected] 014/860804

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van HOUT VOOR TUIN EN PARK in sociale netwerken
Look for responds of HOUT VOOR TUIN EN PARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUT VOOR TUIN EN PARK. Laat een reactie achter voor HOUT VOOR TUIN EN PARK. HOUT VOOR TUIN EN PARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUT VOOR TUIN EN PARK. Leave a respond for HOUT VOOR TUIN EN PARK. HOUT VOOR TUIN EN PARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUT VOOR TUIN EN PARK op de google maps. Adres en contacten HOUT VOOR TUIN EN PARK
Location of HOUT VOOR TUIN EN PARK on the google maps. Address and contacts of HOUT VOOR TUIN EN PARK

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUT VOOR TUIN EN PARK HOUT VOOR TUIN EN PARK: KRIT.DER VLAAMSE GEWESTEN | Landbouwleven | ARTISAN DU BOIS AU JARDIN | ALL FIKS | RUDY DECLERCQ

Other related companies as HOUT VOOR TUIN EN PARK: KRIT.DER VLAAMSE GEWESTEN | Landbouwleven | ARTISAN DU BOIS AU JARDIN | ALL FIKS | RUDY DECLERCQ

HOUT VOOR TUIN EN PARK is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUT VOOR TUIN EN PARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02107147216. Het bedrijf HOUT VOOR TUIN EN PARK bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 54; 8740; Pittem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages - Prefabricated. Lijst met producten zijn Garden houses.
De hoofdactiviteit van HOUT VOOR TUIN EN PARK is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUT VOOR TUIN EN PARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUT VOOR TUIN EN PARK, openstaande posities, locatie van HOUT VOOR TUIN EN PARK op de kaart.

HOUT VOOR TUIN EN PARK is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUT VOOR TUIN EN PARK, company assigned to the tax number BE02107147216. The company HOUT VOOR TUIN EN PARK is located at the address: Brugsesteenweg 54; 8740; Pittem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages - Prefabricated. List of products are Garden houses.
The main activity of HOUT VOOR TUIN EN PARK is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUT VOOR TUIN EN PARK is not available. You also can look at reviews of HOUT VOOR TUIN EN PARK, open positions, location of HOUT VOOR TUIN EN PARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUT VOOR TUIN EN PARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUT VOOR TUIN EN PARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUT VOOR TUIN EN PARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUT VOOR TUIN EN PARK, employees, financial statistics.