A.E.C. Kantelpoorten BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • A.E.C. Kantelpoorten BVBA
Private companiesFood Stores • A.E.C. Kantelpoorten BVBA

Contactgegevens A.E.C. Kantelpoorten BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.C. Kantelpoorten BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.C. Kantelpoorten BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsesteenweg 535; 9420; Erpe-Mere (Erpe), België

Telefoon (phone): +32 (15) 773-97-77 +32 (15) 773-97-77

Fax (fax): 053 80 78 90 (+32-053 80 78 90) 053 80 78 90 (+32-053 80 78 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.C. Kantelpoorten BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.C. Kantelpoorten BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.C. Kantelpoorten BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.C. Kantelpoorten BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.C. Kantelpoorten BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.C. Kantelpoorten BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.C. Kantelpoorten BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.C. Kantelpoorten BVBA
Products information A.E.C. Kantelpoorten BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03672698974
Ondernemingsnummer: 8220764160
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Doors - Sliding & overhead type; Door & gate openers (Automatic); Fences

Product categorie (product category): Garages - Prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.C. Kantelpoorten BVBA
(Get full report from official database of BE for A.E.C. Kantelpoorten BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.C. Kantelpoorten BVBA
Addition kinds of activities for A.E.C. Kantelpoorten BVBA

20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
39490905. Snaren, tennisracket | Strings, tennis racket
52119904. Counter tops | Counter tops

Werken bij A.E.C. Kantelpoorten BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.C. Kantelpoorten BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.C. Kantelpoorten BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.C. Kantelpoorten BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

Zoek naar antwoorden van A.E.C. Kantelpoorten BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.E.C. Kantelpoorten BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.C. Kantelpoorten BVBA. Laat een reactie achter voor A.E.C. Kantelpoorten BVBA. A.E.C. Kantelpoorten BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.C. Kantelpoorten BVBA. Leave a respond for A.E.C. Kantelpoorten BVBA. A.E.C. Kantelpoorten BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.C. Kantelpoorten BVBA op de google maps. Adres en contacten A.E.C. Kantelpoorten BVBA
Location of A.E.C. Kantelpoorten BVBA on the google maps. Address and contacts of A.E.C. Kantelpoorten BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.C. Kantelpoorten BVBA A.E.C. Kantelpoorten BVBA: DEPOORTERE NV | VOLLEY CLUB | RAVIGNAT BERNARD | K.S.G.O. WIJNBERG | GROHE NV

Other related companies as A.E.C. Kantelpoorten BVBA: DEPOORTERE NV | VOLLEY CLUB | RAVIGNAT BERNARD | K.S.G.O. WIJNBERG | GROHE NV

A.E.C. Kantelpoorten BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.C. Kantelpoorten BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03672698974. Het bedrijf A.E.C. Kantelpoorten BVBA bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 535; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages - Prefabricated. Lijst met producten zijn Doors - Sliding & overhead type; Door & gate openers (Automatic); Fences.
De hoofdactiviteit van A.E.C. Kantelpoorten BVBA is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.C. Kantelpoorten BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.C. Kantelpoorten BVBA, openstaande posities, locatie van A.E.C. Kantelpoorten BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E.C. Kantelpoorten BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.E.C. Kantelpoorten BVBA, company assigned to the tax number BE03672698974. The company A.E.C. Kantelpoorten BVBA is located at the address: Gentsesteenweg 535; 9420; Erpe-Mere (Erpe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 296,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages - Prefabricated. List of products are Doors - Sliding & overhead type; Door & gate openers (Automatic); Fences.
The main activity of A.E.C. Kantelpoorten BVBA is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.C. Kantelpoorten BVBA is not available. You also can look at reviews of A.E.C. Kantelpoorten BVBA, open positions, location of A.E.C. Kantelpoorten BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.C. Kantelpoorten BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.C. Kantelpoorten BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.C. Kantelpoorten BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.C. Kantelpoorten BVBA, employees, financial statistics.