TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA

Contactgegevens TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Vésale 30; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 83 34 (+32-010 22 83 34) 010 22 83 34 (+32-010 22 83 34)

Fax (fax): 010 22 83 38 (+32-010 22 83 38) 010 22 83 38 (+32-010 22 83 38)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA
Products information TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA

BTW identificatienummer (tax): BE06925201416
Ondernemingsnummer: 5270385742
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Pumps - Industrial

Product categorie (product category): Garages - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA
(Get full report from official database of BE for TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA
Addition kinds of activities for TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA

20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
22960200. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

Zoek naar antwoorden van TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA in sociale netwerken
Look for responds of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. Laat een reactie achter voor TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. Leave a respond for TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA. TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA op de google maps. Adres en contacten TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA
Location of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA on the google maps. Address and contacts of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA: Antoine Jacques | Lebrun Ph | THUISCOIFFURE SAVINJA | Van De Velde P BVBA | VANSIMPSEN LOUIS & DANIEL

Other related companies as TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA: Antoine Jacques | Lebrun Ph | THUISCOIFFURE SAVINJA | Van De Velde P BVBA | VANSIMPSEN LOUIS & DANIEL

TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06925201416. Het bedrijf TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA bevindt zich op het adres: Avenue Vésale 30; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Pumps - Industrial.
De hoofdactiviteit van TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, openstaande posities, locatie van TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, company assigned to the tax number BE06925201416. The company TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA is located at the address: Avenue Vésale 30; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages - Equipment and Supplies. List of products are Pumps - Industrial.
The main activity of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA is not available. You also can look at reviews of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, open positions, location of TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUTHILL LUBEX DISTRIBUTION SA, employees, financial statistics.