Autovak NV

Contactgegevens Autovak NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autovak NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autovak NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Villermontstraat 32; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 450 93 93; 03 450 93 95 (+32-03 450 93 93; 03 450 93 95) 03 450 93 93; 03 450 93 95 (+32-03 450 93 93; 03 450 93 95)

Fax (fax): 03 450 93 91 (+32-03 450 93 91) 03 450 93 91 (+32-03 450 93 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autovak NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autovak NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autovak NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autovak NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autovak NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autovak NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autovak NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autovak NV
Products information Autovak NV

BTW identificatienummer (tax): BE08867584228
Ondernemingsnummer: 1201049804
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Luggage-carriers; Motors - Overhauling; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Automobile - Navigation systems; Automobile - Radios

Product categorie (product category): Garages - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autovak NV
(Get full report from official database of BE for Autovak NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autovak NV
Addition kinds of activities for Autovak NV

781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
30690206. Laken, rubber of rubberen stof | Sheeting, rubber or rubberized fabric
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
41110102. Commuter bus operatie | Commuter bus operation
51999909. Houtskool | Charcoal

Werken bij Autovak NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autovak NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autovak NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autovak NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Autovak NV in sociale netwerken
Look for responds of Autovak NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autovak NV. Laat een reactie achter voor Autovak NV. Autovak NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autovak NV. Leave a respond for Autovak NV. Autovak NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autovak NV op de google maps. Adres en contacten Autovak NV
Location of Autovak NV on the google maps. Address and contacts of Autovak NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Autovak NV Autovak NV: Lahaye | Xhignesse | DANIEL WAUTERS | MARIA HOUSEN | System Management Partners NV

Other related companies as Autovak NV: Lahaye | Xhignesse | DANIEL WAUTERS | MARIA HOUSEN | System Management Partners NV

Autovak NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autovak NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08867584228. Het bedrijf Autovak NV bevindt zich op het adres: De Villermontstraat 32; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Luggage-carriers; Motors - Overhauling; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Automobile - Navigation systems; Automobile - Radios.
De hoofdactiviteit van Autovak NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autovak NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autovak NV, openstaande posities, locatie van Autovak NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autovak NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autovak NV, company assigned to the tax number BE08867584228. The company Autovak NV is located at the address: De Villermontstraat 32; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages - Equipment and Supplies. List of products are Luggage-carriers; Motors - Overhauling; Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Automobile - Parts & Access. - Retail; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Automobile - Navigation systems; Automobile - Radios.
The main activity of Autovak NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Autovak NV is not available. You also can look at reviews of Autovak NV, open positions, location of Autovak NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autovak NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autovak NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autovak NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autovak NV, employees, financial statistics.