FULL GAMES SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • FULL GAMES SPRL

Contactgegevens FULL GAMES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FULL GAMES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FULL GAMES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Guidon 82; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 523 62 61 (+32-02 523 62 61) 02 523 62 61 (+32-02 523 62 61)

Fax (fax): 02 523 41 13 (+32-02 523 41 13) 02 523 41 13 (+32-02 523 41 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FULL GAMES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FULL GAMES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FULL GAMES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FULL GAMES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FULL GAMES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FULL GAMES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FULL GAMES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FULL GAMES SPRL
Products information FULL GAMES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05432434082
Ondernemingsnummer: 4618072509
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FULL GAMES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Games computers and video games

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FULL GAMES SPRL
(Get full report from official database of BE for FULL GAMES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FULL GAMES SPRL
Addition kinds of activities for FULL GAMES SPRL

339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
10210103. Ondergrondse koperertsmijnbouw | Underground copper ore mining
24939901. Bulletin boards, kurk | Bulletin boards, cork
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
34440101. Culverts, plaatmetaal | Culverts, sheet metal
36210116. Oplaad batterijladers, motor en motor generator type | Storage battery chargers, motor and engine generator type
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij FULL GAMES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FULL GAMES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FULL GAMES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FULL GAMES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van FULL GAMES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FULL GAMES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FULL GAMES SPRL. Laat een reactie achter voor FULL GAMES SPRL. FULL GAMES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FULL GAMES SPRL. Leave a respond for FULL GAMES SPRL. FULL GAMES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FULL GAMES SPRL op de google maps. Adres en contacten FULL GAMES SPRL
Location of FULL GAMES SPRL on the google maps. Address and contacts of FULL GAMES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FULL GAMES SPRL FULL GAMES SPRL: Saint-Maclou | DIESELMOT | KAZEBUL | ROGER CNOCKAERT | JOZEF STAES

Other related companies as FULL GAMES SPRL: Saint-Maclou | DIESELMOT | KAZEBUL | ROGER CNOCKAERT | JOZEF STAES

FULL GAMES SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FULL GAMES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05432434082. Het bedrijf FULL GAMES SPRL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Guidon 82; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Games computers and video games. Producten gemaakt in FULL GAMES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FULL GAMES SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FULL GAMES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FULL GAMES SPRL, openstaande posities, locatie van FULL GAMES SPRL op de kaart.

FULL GAMES SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FULL GAMES SPRL, company assigned to the tax number BE05432434082. The company FULL GAMES SPRL is located at the address: Rue Saint-Guidon 82; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Games computers and video games. Products created in FULL GAMES SPRL were not found.
The main activity of FULL GAMES SPRL is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FULL GAMES SPRL is not available. You also can look at reviews of FULL GAMES SPRL, open positions, location of FULL GAMES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FULL GAMES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FULL GAMES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FULL GAMES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FULL GAMES SPRL, employees, financial statistics.