UNIVERSAL TOYS DISCOUNT

Contactgegevens UNIVERSAL TOYS DISCOUNT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIVERSAL TOYS DISCOUNT: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIVERSAL TOYS DISCOUNT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 200 Ch De Ruisbroek 1620 Drogenbos, België

Telefoon (phone): 32.23 77 15 62 32.23 77 15 62

Fax (fax): 32.23 78 18 16 32.23 78 18 16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIVERSAL TOYS DISCOUNT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIVERSAL TOYS DISCOUNT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIVERSAL TOYS DISCOUNT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIVERSAL TOYS DISCOUNT
Products information UNIVERSAL TOYS DISCOUNT

BTW identificatienummer (tax): BE05108337402
Ondernemingsnummer: 4228057861
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Games and toys

Product categorie (product category): Games and entertainment; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIVERSAL TOYS DISCOUNT
(Get full report from official database of BE for UNIVERSAL TOYS DISCOUNT)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIVERSAL TOYS DISCOUNT
Addition kinds of activities for UNIVERSAL TOYS DISCOUNT

13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
35759900. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft
37510103. Motor accessoires | Motorcycle accessories
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents

Werken bij UNIVERSAL TOYS DISCOUNT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIVERSAL TOYS DISCOUNT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

Zoek naar antwoorden van UNIVERSAL TOYS DISCOUNT in sociale netwerken
Look for responds of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. Laat een reactie achter voor UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. UNIVERSAL TOYS DISCOUNT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. Leave a respond for UNIVERSAL TOYS DISCOUNT. UNIVERSAL TOYS DISCOUNT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIVERSAL TOYS DISCOUNT op de google maps. Adres en contacten UNIVERSAL TOYS DISCOUNT
Location of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT on the google maps. Address and contacts of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIVERSAL TOYS DISCOUNT UNIVERSAL TOYS DISCOUNT: DEUTSCHE BANK | Intemporel (l') | MARCEL COPS | MUTUALIT? SOCIALISTE | CITRO?N BELUX

Other related companies as UNIVERSAL TOYS DISCOUNT: DEUTSCHE BANK | Intemporel (l') | MARCEL COPS | MUTUALIT? SOCIALISTE | CITRO?N BELUX

UNIVERSAL TOYS DISCOUNT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05108337402. Het bedrijf UNIVERSAL TOYS DISCOUNT bevindt zich op het adres: 200 Ch De Ruisbroek 1620 Drogenbos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Games and entertainment; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Games and toys.
De hoofdactiviteit van UNIVERSAL TOYS DISCOUNT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIVERSAL TOYS DISCOUNT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, openstaande posities, locatie van UNIVERSAL TOYS DISCOUNT op de kaart.

UNIVERSAL TOYS DISCOUNT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, company assigned to the tax number BE05108337402. The company UNIVERSAL TOYS DISCOUNT is located at the address: 200 Ch De Ruisbroek 1620 Drogenbos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Games and entertainment; Miscellaneous Products. List of products are Games and toys.
The main activity of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT is not available. You also can look at reviews of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, open positions, location of UNIVERSAL TOYS DISCOUNT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIVERSAL TOYS DISCOUNT, employees, financial statistics.