Espace Galerie Flux ASBL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Espace Galerie Flux ASBL
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Espace Galerie Flux ASBL

Contactgegevens Espace Galerie Flux ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Espace Galerie Flux ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Espace Galerie Flux ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Paradis 60; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 253 24 65 (+32-04 253 24 65) 04 253 24 65 (+32-04 253 24 65)

Fax (fax): 04 252 85 16 (+32-04 252 85 16) 04 252 85 16 (+32-04 252 85 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Espace Galerie Flux ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Espace Galerie Flux ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Espace Galerie Flux ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Espace Galerie Flux ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Espace Galerie Flux ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Espace Galerie Flux ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Espace Galerie Flux ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Espace Galerie Flux ASBL
Products information Espace Galerie Flux ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03618865966
Ondernemingsnummer: 4189880371
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Espace Galerie Flux ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Galleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Espace Galerie Flux ASBL
(Get full report from official database of BE for Espace Galerie Flux ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Espace Galerie Flux ASBL
Addition kinds of activities for Espace Galerie Flux ASBL

799902. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
20330406. Groentesappen: vers | Vegetable juices: fresh
25150303. Studio banken | Studio couches
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
35310411. Mengers, beton | Mixers, concrete
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
51699900. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec

Werken bij Espace Galerie Flux ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Espace Galerie Flux ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Espace Galerie Flux ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Espace Galerie Flux ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van Espace Galerie Flux ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Espace Galerie Flux ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Espace Galerie Flux ASBL. Laat een reactie achter voor Espace Galerie Flux ASBL. Espace Galerie Flux ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Espace Galerie Flux ASBL. Leave a respond for Espace Galerie Flux ASBL. Espace Galerie Flux ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Espace Galerie Flux ASBL op de google maps. Adres en contacten Espace Galerie Flux ASBL
Location of Espace Galerie Flux ASBL on the google maps. Address and contacts of Espace Galerie Flux ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Espace Galerie Flux ASBL Espace Galerie Flux ASBL: FLCOVAMAT NV | Broeckx E | VAN HERZEELE W | Royen F | 'T PARK

Other related companies as Espace Galerie Flux ASBL: FLCOVAMAT NV | Broeckx E | VAN HERZEELE W | Royen F | 'T PARK

Espace Galerie Flux ASBL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Espace Galerie Flux ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618865966. Het bedrijf Espace Galerie Flux ASBL bevindt zich op het adres: Rue Paradis 60; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Galleries. Producten gemaakt in Espace Galerie Flux ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Espace Galerie Flux ASBL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Espace Galerie Flux ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Espace Galerie Flux ASBL, openstaande posities, locatie van Espace Galerie Flux ASBL op de kaart.

Espace Galerie Flux ASBL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Espace Galerie Flux ASBL, company assigned to the tax number BE03618865966. The company Espace Galerie Flux ASBL is located at the address: Rue Paradis 60; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Galleries. Products created in Espace Galerie Flux ASBL were not found.
The main activity of Espace Galerie Flux ASBL is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Espace Galerie Flux ASBL is not available. You also can look at reviews of Espace Galerie Flux ASBL, open positions, location of Espace Galerie Flux ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Espace Galerie Flux ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Espace Galerie Flux ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Espace Galerie Flux ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Espace Galerie Flux ASBL, employees, financial statistics.