HOTEL CARLTON

Contactgegevens HOTEL CARLTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL CARLTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL CARLTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 138; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92228836 (+32-92228836) 92228836 (+32-92228836)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL CARLTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL CARLTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL CARLTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL CARLTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL CARLTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL CARLTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL CARLTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL CARLTON
Products information HOTEL CARLTON

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de l'h?tel: Aménagements pour Bébés,Zone Fumeurs,Parking,Blanchisserie,Zone Non Fumeurs,Coffre-Fort,Animaux Domestiques Admis,Aménagements pour Enfants,Garderie d?Enfants,Enfants Admis,Ascenseurs. Formules: Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Vieille Ville,Centre ville,Proche Gare,Proche des Transports en Commun. Services dans les chambres: Douche,Accès pour Moins Valides,Téléviseurs,Télévision par C?ble ou par Satellite,Vidéo sur Demande,Fax,Téléphone Direct,Petit Salon,Non Fumeurs,Valet de Nuit,Téléphones. Capacité: 10 à 50 Chambres. Niveau de qualité: Haute Qualité.

Product categorie (product category): H?tels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL CARLTON
(Get full report from official database of BE for HOTEL CARLTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL CARLTON
Addition kinds of activities for HOTEL CARLTON

9121. Wetgevende instanties | Legislative bodies
9641. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
308901. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
353100. Bouwmachines | Construction machinery
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
51480200. Groenten | Vegetables

Werken bij HOTEL CARLTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL CARLTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL CARLTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL CARLTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • montage-arbeider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Jobstudent inpakker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in regio Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die op donderdag beschikbaar is om te werken als inpakker. - inpakken van goederen - stickeren van de dozen - labelen van de goederen

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Senior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

Zoek naar antwoorden van HOTEL CARLTON in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL CARLTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL CARLTON. Laat een reactie achter voor HOTEL CARLTON. HOTEL CARLTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL CARLTON. Leave a respond for HOTEL CARLTON. HOTEL CARLTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL CARLTON op de google maps. Adres en contacten HOTEL CARLTON
Location of HOTEL CARLTON on the google maps. Address and contacts of HOTEL CARLTON

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL CARLTON HOTEL CARLTON: Geminus NV | Regina | STRUYF HERMAN BVBA | COIFFURE CHRIS | HUBERTY ROLANDE

Other related companies as HOTEL CARLTON: Geminus NV | Regina | STRUYF HERMAN BVBA | COIFFURE CHRIS | HUBERTY ROLANDE

HOTEL CARLTON is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL CARLTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf HOTEL CARLTON bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 138; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is H?tels. Lijst met producten zijn Services de l'h?tel: Aménagements pour Bébés,Zone Fumeurs,Parking,Blanchisserie,Zone Non Fumeurs,Coffre-Fort,Animaux Domestiques Admis,Aménagements pour Enfants,Garderie d?Enfants,Enfants Admis,Ascenseurs. Formules: Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Vieille Ville,Centre ville,Proche Gare,Proche des Transports en Commun. Services dans les chambres: Douche,Accès pour Moins Valides,Téléviseurs,Télévision par C?ble ou par Satellite,Vidéo sur Demande,Fax,Téléphone Direct,Petit Salon,Non Fumeurs,Valet de Nuit,Téléphones. Capacité: 10 à 50 Chambres. Niveau de qualité: Haute Qualité..
De hoofdactiviteit van HOTEL CARLTON is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL CARLTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL CARLTON, openstaande posities, locatie van HOTEL CARLTON op de kaart.

HOTEL CARLTON is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL CARLTON, company assigned to the tax number BE02009368896. The company HOTEL CARLTON is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 138; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is H?tels. List of products are Services de l'h?tel: Aménagements pour Bébés,Zone Fumeurs,Parking,Blanchisserie,Zone Non Fumeurs,Coffre-Fort,Animaux Domestiques Admis,Aménagements pour Enfants,Garderie d?Enfants,Enfants Admis,Ascenseurs. Formules: Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Vieille Ville,Centre ville,Proche Gare,Proche des Transports en Commun. Services dans les chambres: Douche,Accès pour Moins Valides,Téléviseurs,Télévision par C?ble ou par Satellite,Vidéo sur Demande,Fax,Téléphone Direct,Petit Salon,Non Fumeurs,Valet de Nuit,Téléphones. Capacité: 10 à 50 Chambres. Niveau de qualité: Haute Qualité..
The main activity of HOTEL CARLTON is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL CARLTON is not available. You also can look at reviews of HOTEL CARLTON, open positions, location of HOTEL CARLTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL CARLTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL CARLTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL CARLTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL CARLTON, employees, financial statistics.