HOTEL ADOMA

Contactgegevens HOTEL ADOMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL ADOMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL ADOMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-DENIJSLAAN 19; 9000; GENT CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92226550 (+32-92226550) 92226550 (+32-92226550)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL ADOMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL ADOMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL ADOMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL ADOMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL ADOMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL ADOMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL ADOMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL ADOMA
Products information HOTEL ADOMA

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Gamme de prix: 87 - 136 Euros. Formules: Pension Complète,Tout Compris,Demi-Pension,Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Proche d?Aménagements Sportifs,Proche des Transports en Commun,Proche H?pital,Proche Gare,Pieds des Pistes,Proche Autoroute,Centre ville. Services dans les chambres: Accès pour Moins Valides,Terrasse,Plateau de Thé & de Café,Magnétoscope,Petit Salon,Téléphones,Téléphone Direct,Téléviseurs,Radio,Service d' Etage,Télévision par C?ble ou par Satellite,Accès à Internet,Coffre-Fort Privé,Toilette Privée,Coin Bureau. Niveau de qualité: Economique,Haute Qualité.

Product categorie (product category): H?tels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL ADOMA
(Get full report from official database of BE for HOTEL ADOMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL ADOMA
Addition kinds of activities for HOTEL ADOMA

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
394909. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
35790100. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings

Werken bij HOTEL ADOMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL ADOMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL ADOMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL ADOMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

Zoek naar antwoorden van HOTEL ADOMA in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL ADOMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL ADOMA. Laat een reactie achter voor HOTEL ADOMA. HOTEL ADOMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL ADOMA. Leave a respond for HOTEL ADOMA. HOTEL ADOMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL ADOMA op de google maps. Adres en contacten HOTEL ADOMA
Location of HOTEL ADOMA on the google maps. Address and contacts of HOTEL ADOMA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL ADOMA HOTEL ADOMA: Aigue Marine | Vaessen E | CARROSSERIE VAN HOOLANT | LEEN VAN HOVE | Zondag (De)

Other related companies as HOTEL ADOMA: Aigue Marine | Vaessen E | CARROSSERIE VAN HOOLANT | LEEN VAN HOVE | Zondag (De)

HOTEL ADOMA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL ADOMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf HOTEL ADOMA bevindt zich op het adres: SINT-DENIJSLAAN 19; 9000; GENT CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is H?tels. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 87 - 136 Euros. Formules: Pension Complète,Tout Compris,Demi-Pension,Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Proche d?Aménagements Sportifs,Proche des Transports en Commun,Proche H?pital,Proche Gare,Pieds des Pistes,Proche Autoroute,Centre ville. Services dans les chambres: Accès pour Moins Valides,Terrasse,Plateau de Thé & de Café,Magnétoscope,Petit Salon,Téléphones,Téléphone Direct,Téléviseurs,Radio,Service d' Etage,Télévision par C?ble ou par Satellite,Accès à Internet,Coffre-Fort Privé,Toilette Privée,Coin Bureau. Niveau de qualité: Economique,Haute Qualité..
De hoofdactiviteit van HOTEL ADOMA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL ADOMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL ADOMA, openstaande posities, locatie van HOTEL ADOMA op de kaart.

HOTEL ADOMA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL ADOMA, company assigned to the tax number BE07618988037. The company HOTEL ADOMA is located at the address: SINT-DENIJSLAAN 19; 9000; GENT CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is H?tels. List of products are Gamme de prix: 87 - 136 Euros. Formules: Pension Complète,Tout Compris,Demi-Pension,Chambre Uniquement,Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Proche d?Aménagements Sportifs,Proche des Transports en Commun,Proche H?pital,Proche Gare,Pieds des Pistes,Proche Autoroute,Centre ville. Services dans les chambres: Accès pour Moins Valides,Terrasse,Plateau de Thé & de Café,Magnétoscope,Petit Salon,Téléphones,Téléphone Direct,Téléviseurs,Radio,Service d' Etage,Télévision par C?ble ou par Satellite,Accès à Internet,Coffre-Fort Privé,Toilette Privée,Coin Bureau. Niveau de qualité: Economique,Haute Qualité..
The main activity of HOTEL ADOMA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL ADOMA is not available. You also can look at reviews of HOTEL ADOMA, open positions, location of HOTEL ADOMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL ADOMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL ADOMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL ADOMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL ADOMA, employees, financial statistics.