BW HOTEL ACACIA

Contactgegevens BW HOTEL ACACIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BW HOTEL ACACIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BW HOTEL ACACIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE ZILVERSTRAAT 3A; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50344411 (+32-50344411) 50344411 (+32-50344411)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BW HOTEL ACACIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BW HOTEL ACACIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BW HOTEL ACACIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BW HOTEL ACACIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BW HOTEL ACACIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BW HOTEL ACACIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BW HOTEL ACACIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BW HOTEL ACACIA
Products information BW HOTEL ACACIA

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Gamme de prix: 87 - 136 Euros. Services de l'h?tel: Enfants Admis,Zone Non Fumeurs,Salles de Conférence,Terrasse,Salles de Réception,Jardin,Réservations en Ligne,Parking. Formules: Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Proche Autoroute,Proche Aéroport. Services dans les chambres: Magnétoscope,Baignoire,Téléphones,Coffre-Fort Privé,Accès à Internet,Salle de Bains Commune,Vidéo Payante,Sèche-Cheveux,Télévision par C?ble ou par Satellite,Fax,Balcon,Radio,Vidéo sur Demande,Téléviseurs,Coin Bureau,Télévision Payante. Boissons & Repas: Déjeuners,Restaurant. Niveau de qualité: Haute Qualité.

Product categorie (product category): H?tels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BW HOTEL ACACIA
(Get full report from official database of BE for BW HOTEL ACACIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BW HOTEL ACACIA
Addition kinds of activities for BW HOTEL ACACIA

209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
336501. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
354104. draaibanken | Lathes
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
32510201. Boek tegel, klei | Book tile, clay
35780000. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij BW HOTEL ACACIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BW HOTEL ACACIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BW HOTEL ACACIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BW HOTEL ACACIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Storingstechnieker Regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van BW HOTEL ACACIA in sociale netwerken
Look for responds of BW HOTEL ACACIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BW HOTEL ACACIA. Laat een reactie achter voor BW HOTEL ACACIA. BW HOTEL ACACIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BW HOTEL ACACIA. Leave a respond for BW HOTEL ACACIA. BW HOTEL ACACIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BW HOTEL ACACIA op de google maps. Adres en contacten BW HOTEL ACACIA
Location of BW HOTEL ACACIA on the google maps. Address and contacts of BW HOTEL ACACIA

Andere gerelateerde bedrijven als come BW HOTEL ACACIA BW HOTEL ACACIA: DRYTEC SA | Herbillon F | MOBALPA | HENRI DE MAEYER | FREDELL & CO INTL S.A.

Other related companies as BW HOTEL ACACIA: DRYTEC SA | Herbillon F | MOBALPA | HENRI DE MAEYER | FREDELL & CO INTL S.A.

BW HOTEL ACACIA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BW HOTEL ACACIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf BW HOTEL ACACIA bevindt zich op het adres: KORTE ZILVERSTRAAT 3A; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is H?tels. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Gamme de prix: 87 - 136 Euros. Services de l'h?tel: Enfants Admis,Zone Non Fumeurs,Salles de Conférence,Terrasse,Salles de Réception,Jardin,Réservations en Ligne,Parking. Formules: Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Proche Autoroute,Proche Aéroport. Services dans les chambres: Magnétoscope,Baignoire,Téléphones,Coffre-Fort Privé,Accès à Internet,Salle de Bains Commune,Vidéo Payante,Sèche-Cheveux,Télévision par C?ble ou par Satellite,Fax,Balcon,Radio,Vidéo sur Demande,Téléviseurs,Coin Bureau,Télévision Payante. Boissons & Repas: Déjeuners,Restaurant. Niveau de qualité: Haute Qualité..
De hoofdactiviteit van BW HOTEL ACACIA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BW HOTEL ACACIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BW HOTEL ACACIA, openstaande posities, locatie van BW HOTEL ACACIA op de kaart.

BW HOTEL ACACIA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BW HOTEL ACACIA, company assigned to the tax number BE01020324707. The company BW HOTEL ACACIA is located at the address: KORTE ZILVERSTRAAT 3A; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is H?tels. List of products are Gamme de prix: 87 - 136 Euros.. Gamme de prix: 87 - 136 Euros. Services de l'h?tel: Enfants Admis,Zone Non Fumeurs,Salles de Conférence,Terrasse,Salles de Réception,Jardin,Réservations en Ligne,Parking. Formules: Logement & Petit-Déjeuner. Situation géographique: Proche Autoroute,Proche Aéroport. Services dans les chambres: Magnétoscope,Baignoire,Téléphones,Coffre-Fort Privé,Accès à Internet,Salle de Bains Commune,Vidéo Payante,Sèche-Cheveux,Télévision par C?ble ou par Satellite,Fax,Balcon,Radio,Vidéo sur Demande,Téléviseurs,Coin Bureau,Télévision Payante. Boissons & Repas: Déjeuners,Restaurant. Niveau de qualité: Haute Qualité..
The main activity of BW HOTEL ACACIA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BW HOTEL ACACIA is not available. You also can look at reviews of BW HOTEL ACACIA, open positions, location of BW HOTEL ACACIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BW HOTEL ACACIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BW HOTEL ACACIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BW HOTEL ACACIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BW HOTEL ACACIA, employees, financial statistics.