VAN PUYMBROECK

Contactgegevens VAN PUYMBROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN PUYMBROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN PUYMBROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLEIN 30; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37758887 (+32-37758887) 37758887 (+32-37758887)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN PUYMBROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN PUYMBROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN PUYMBROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN PUYMBROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN PUYMBROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN PUYMBROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN PUYMBROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN PUYMBROECK
Products information VAN PUYMBROECK

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in VAN PUYMBROECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN PUYMBROECK
(Get full report from official database of BE for VAN PUYMBROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN PUYMBROECK
Addition kinds of activities for VAN PUYMBROECK

599999. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec
20320305. Kippensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken soup: packaged in cans, jars, etc.
20990100. stropen | Syrups
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
63119901. Beoordeling levensverzekeringsagenten | Assessment life insurance agents

Werken bij VAN PUYMBROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN PUYMBROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN PUYMBROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN PUYMBROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in Waregem zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (m/v):  Je adviseert en stimuleert extra verkopen (up en cross selling)  Je geeft orders in en volgt deze op Je doet actief prospectie  Je geeft de klant de juiste uitleg en helpt hen bij zijn beslissing 

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zellik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van VAN PUYMBROECK in sociale netwerken
Look for responds of VAN PUYMBROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN PUYMBROECK. Laat een reactie achter voor VAN PUYMBROECK. VAN PUYMBROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN PUYMBROECK. Leave a respond for VAN PUYMBROECK. VAN PUYMBROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN PUYMBROECK op de google maps. Adres en contacten VAN PUYMBROECK
Location of VAN PUYMBROECK on the google maps. Address and contacts of VAN PUYMBROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN PUYMBROECK VAN PUYMBROECK: Casa Tutti | ANITA LANSLOTS | Blevi BVBA BVBA | GUITAR MUSIC CENTER | FRAN?OIS RION

Other related companies as VAN PUYMBROECK: Casa Tutti | ANITA LANSLOTS | Blevi BVBA BVBA | GUITAR MUSIC CENTER | FRAN?OIS RION

VAN PUYMBROECK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN PUYMBROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf VAN PUYMBROECK bevindt zich op het adres: KERKPLEIN 30; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VAN PUYMBROECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN PUYMBROECK is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN PUYMBROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN PUYMBROECK, openstaande posities, locatie van VAN PUYMBROECK op de kaart.

VAN PUYMBROECK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN PUYMBROECK, company assigned to the tax number BE07494293212. The company VAN PUYMBROECK is located at the address: KERKPLEIN 30; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VAN PUYMBROECK were not found.
The main activity of VAN PUYMBROECK is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN PUYMBROECK is not available. You also can look at reviews of VAN PUYMBROECK, open positions, location of VAN PUYMBROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN PUYMBROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN PUYMBROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN PUYMBROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN PUYMBROECK, employees, financial statistics.