CHARLES LAMBINET ET FILS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CHARLES LAMBINET ET FILS
Private companiesApparel and Accessory Stores • CHARLES LAMBINET ET FILS

Contactgegevens CHARLES LAMBINET ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLES LAMBINET ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLES LAMBINET ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD LOUIS SCHMIDT 35B11; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27325100 (+32-27325100) 27325100 (+32-27325100)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLES LAMBINET ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLES LAMBINET ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLES LAMBINET ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLES LAMBINET ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLES LAMBINET ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLES LAMBINET ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLES LAMBINET ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLES LAMBINET ET FILS
Products information CHARLES LAMBINET ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CHARLES LAMBINET ET FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLES LAMBINET ET FILS
(Get full report from official database of BE for CHARLES LAMBINET ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLES LAMBINET ET FILS
Addition kinds of activities for CHARLES LAMBINET ET FILS

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
01810303. Zaden, Groente: Groei van | Seeds, vegetable: growing of
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
30869903. Ijskisten of koelers (draagbaar), schuimplastic | Ice chests or coolers (portable), foamed plastics
30890104. Gevallen, kunststoffen | Cases, plastics
73199902. Media kopen service | Media buying service

Werken bij CHARLES LAMBINET ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLES LAMBINET ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLES LAMBINET ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLES LAMBINET ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

Zoek naar antwoorden van CHARLES LAMBINET ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of CHARLES LAMBINET ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLES LAMBINET ET FILS. Laat een reactie achter voor CHARLES LAMBINET ET FILS. CHARLES LAMBINET ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLES LAMBINET ET FILS. Leave a respond for CHARLES LAMBINET ET FILS. CHARLES LAMBINET ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLES LAMBINET ET FILS op de google maps. Adres en contacten CHARLES LAMBINET ET FILS
Location of CHARLES LAMBINET ET FILS on the google maps. Address and contacts of CHARLES LAMBINET ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLES LAMBINET ET FILS CHARLES LAMBINET ET FILS: ANNICQ MUYSEWINKEL | Alfa 4 Webdesign | RESTO-BAT | Limpia BVBA | VALERIE ROBIN

Other related companies as CHARLES LAMBINET ET FILS: ANNICQ MUYSEWINKEL | Alfa 4 Webdesign | RESTO-BAT | Limpia BVBA | VALERIE ROBIN

CHARLES LAMBINET ET FILS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLES LAMBINET ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf CHARLES LAMBINET ET FILS bevindt zich op het adres: BOULEVARD LOUIS SCHMIDT 35B11; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in CHARLES LAMBINET ET FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHARLES LAMBINET ET FILS is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLES LAMBINET ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLES LAMBINET ET FILS, openstaande posities, locatie van CHARLES LAMBINET ET FILS op de kaart.

CHARLES LAMBINET ET FILS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARLES LAMBINET ET FILS, company assigned to the tax number BE04870208740. The company CHARLES LAMBINET ET FILS is located at the address: BOULEVARD LOUIS SCHMIDT 35B11; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hypotheken and hypotheekbanken; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in CHARLES LAMBINET ET FILS were not found.
The main activity of CHARLES LAMBINET ET FILS is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLES LAMBINET ET FILS is not available. You also can look at reviews of CHARLES LAMBINET ET FILS, open positions, location of CHARLES LAMBINET ET FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLES LAMBINET ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLES LAMBINET ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLES LAMBINET ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLES LAMBINET ET FILS, employees, financial statistics.