KHAL'HYDRO

Contactgegevens KHAL'HYDRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KHAL'HYDRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

KHAL'HYDRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Juliette Wytsman 55; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 21 85 (+32-02 647 21 85) 02 647 21 85 (+32-02 647 21 85)

Fax (fax): 02 648 82 35 (+32-02 648 82 35) 02 648 82 35 (+32-02 648 82 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KHAL'HYDRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KHAL'HYDRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KHAL'HYDRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KHAL'HYDRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KHAL'HYDRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KHAL'HYDRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KHAL'HYDRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KHAL'HYDRO
Products information KHAL'HYDRO

BTW identificatienummer (tax): BE01322448730
Ondernemingsnummer: 3790802001
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Garden decoration

Product categorie (product category): Hydroculture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KHAL'HYDRO
(Get full report from official database of BE for KHAL'HYDRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor KHAL'HYDRO
Addition kinds of activities for KHAL'HYDRO

3721. vliegtuig | Aircraft
329999. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
35320101. Auger mijnbouw apparatuur | Auger mining equipment
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order

Werken bij KHAL'HYDRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KHAL'HYDRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KHAL'HYDRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KHAL'HYDRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van KHAL'HYDRO in sociale netwerken
Look for responds of KHAL'HYDRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor KHAL'HYDRO. Laat een reactie achter voor KHAL'HYDRO. KHAL'HYDRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KHAL'HYDRO. Leave a respond for KHAL'HYDRO. KHAL'HYDRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KHAL'HYDRO op de google maps. Adres en contacten KHAL'HYDRO
Location of KHAL'HYDRO on the google maps. Address and contacts of KHAL'HYDRO

Andere gerelateerde bedrijven als come KHAL'HYDRO KHAL'HYDRO: HOUT VAN MALDEREN | MID sprl-MICRO INFORMATIQUE DEVELOPPEMENT | DRUKKERIJ DECOSTER | HERA | JACQUES BEIRENS

Other related companies as KHAL'HYDRO: HOUT VAN MALDEREN | MID sprl-MICRO INFORMATIQUE DEVELOPPEMENT | DRUKKERIJ DECOSTER | HERA | JACQUES BEIRENS

KHAL'HYDRO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KHAL'HYDRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01322448730. Het bedrijf KHAL'HYDRO bevindt zich op het adres: Rue Juliette Wytsman 55; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hydroculture. Lijst met producten zijn Garden decoration.
De hoofdactiviteit van KHAL'HYDRO is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KHAL'HYDRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KHAL'HYDRO, openstaande posities, locatie van KHAL'HYDRO op de kaart.

KHAL'HYDRO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KHAL'HYDRO, company assigned to the tax number BE01322448730. The company KHAL'HYDRO is located at the address: Rue Juliette Wytsman 55; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hydroculture. List of products are Garden decoration.
The main activity of KHAL'HYDRO is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KHAL'HYDRO is not available. You also can look at reviews of KHAL'HYDRO, open positions, location of KHAL'HYDRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KHAL'HYDRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KHAL'HYDRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KHAL'HYDRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KHAL'HYDRO, employees, financial statistics.