GVH Juwelenhandel B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • GVH Juwelenhandel B.V.B.A.
Private companiesLeather and Leather Products • GVH Juwelenhandel B.V.B.A.

Contactgegevens GVH Juwelenhandel B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GVH Juwelenhandel B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GVH Juwelenhandel B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukheuvel 59 2500 Koningshooikt, België

Telefoon (phone): 015.31 53 56 (+32-015.31 53 56) 015.31 53 56 (+32-015.31 53 56)

Fax (fax): 015.31 95 50 (+32-015.31 95 50) 015.31 95 50 (+32-015.31 95 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GVH Juwelenhandel B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GVH Juwelenhandel B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GVH Juwelenhandel B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GVH Juwelenhandel B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GVH Juwelenhandel B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GVH Juwelenhandel B.V.B.A.
Products information GVH Juwelenhandel B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09532806396
Ondernemingsnummer: 2154113769
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Jewels

Product categorie (product category): Hunting Ornaments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GVH Juwelenhandel B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for GVH Juwelenhandel B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GVH Juwelenhandel B.V.B.A.
Addition kinds of activities for GVH Juwelenhandel B.V.B.A.

346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
356600. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
24999905. Klemborden, hout | Clip boards, wood
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
34210100. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
38410412. Metabolisme apparaat | Metabolism apparatus
73490106. Kantoor schoonmaken of charring | Office cleaning or charring
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory

Werken bij GVH Juwelenhandel B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GVH Juwelenhandel B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van GVH Juwelenhandel B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of GVH Juwelenhandel B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. GVH Juwelenhandel B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. Leave a respond for GVH Juwelenhandel B.V.B.A.. GVH Juwelenhandel B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GVH Juwelenhandel B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten GVH Juwelenhandel B.V.B.A.
Location of GVH Juwelenhandel B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of GVH Juwelenhandel B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come GVH Juwelenhandel B.V.B.A. GVH Juwelenhandel B.V.B.A.: Paverko NV | RAES-DALY | LILIANE | Carpanel NV | Bosmans Luc

Other related companies as GVH Juwelenhandel B.V.B.A.: Paverko NV | RAES-DALY | LILIANE | Carpanel NV | Bosmans Luc

GVH Juwelenhandel B.V.B.A. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GVH Juwelenhandel B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09532806396. Het bedrijf GVH Juwelenhandel B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Beukheuvel 59 2500 Koningshooikt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hunting Ornaments. Lijst met producten zijn Jewels.
De hoofdactiviteit van GVH Juwelenhandel B.V.B.A. is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GVH Juwelenhandel B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GVH Juwelenhandel B.V.B.A., openstaande posities, locatie van GVH Juwelenhandel B.V.B.A. op de kaart.

GVH Juwelenhandel B.V.B.A. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GVH Juwelenhandel B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09532806396. The company GVH Juwelenhandel B.V.B.A. is located at the address: Beukheuvel 59 2500 Koningshooikt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hunting Ornaments. List of products are Jewels.
The main activity of GVH Juwelenhandel B.V.B.A. is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GVH Juwelenhandel B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of GVH Juwelenhandel B.V.B.A., open positions, location of GVH Juwelenhandel B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GVH Juwelenhandel B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GVH Juwelenhandel B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GVH Juwelenhandel B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GVH Juwelenhandel B.V.B.A., employees, financial statistics.