TELESOUND VIDEO PRODUCT.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • TELESOUND VIDEO PRODUCT.
Private companiesLeather and Leather Products • TELESOUND VIDEO PRODUCT.

Contactgegevens TELESOUND VIDEO PRODUCT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TELESOUND VIDEO PRODUCT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TELESOUND VIDEO PRODUCT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BACCHUSLAAN 78; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32720344 32720344

Fax (fax): +32 (84) 206-92-51 +32 (84) 206-92-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TELESOUND VIDEO PRODUCT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TELESOUND VIDEO PRODUCT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TELESOUND VIDEO PRODUCT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TELESOUND VIDEO PRODUCT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TELESOUND VIDEO PRODUCT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TELESOUND VIDEO PRODUCT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TELESOUND VIDEO PRODUCT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TELESOUND VIDEO PRODUCT.
Products information TELESOUND VIDEO PRODUCT.

BTW identificatienummer (tax): BE09163665771
Ondernemingsnummer: 5370910644
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TELESOUND VIDEO PRODUCT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TELESOUND VIDEO PRODUCT.
(Get full report from official database of BE for TELESOUND VIDEO PRODUCT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TELESOUND VIDEO PRODUCT.
Addition kinds of activities for TELESOUND VIDEO PRODUCT.

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
277100. Wenskaarten | Greeting cards
721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
32590302. Architecturale Terra Cotta | Architectural terra cotta
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security

Werken bij TELESOUND VIDEO PRODUCT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TELESOUND VIDEO PRODUCT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TELESOUND VIDEO PRODUCT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TELESOUND VIDEO PRODUCT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van TELESOUND VIDEO PRODUCT. in sociale netwerken
Look for responds of TELESOUND VIDEO PRODUCT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TELESOUND VIDEO PRODUCT.. Laat een reactie achter voor TELESOUND VIDEO PRODUCT.. TELESOUND VIDEO PRODUCT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TELESOUND VIDEO PRODUCT.. Leave a respond for TELESOUND VIDEO PRODUCT.. TELESOUND VIDEO PRODUCT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TELESOUND VIDEO PRODUCT. op de google maps. Adres en contacten TELESOUND VIDEO PRODUCT.
Location of TELESOUND VIDEO PRODUCT. on the google maps. Address and contacts of TELESOUND VIDEO PRODUCT.

Andere gerelateerde bedrijven als come TELESOUND VIDEO PRODUCT. TELESOUND VIDEO PRODUCT.: BAKKERIJ PETER | LOUIS ASSENDONCK | WILLY PARTHOENS | NATESHA MODE | TOM & CO

Other related companies as TELESOUND VIDEO PRODUCT.: BAKKERIJ PETER | LOUIS ASSENDONCK | WILLY PARTHOENS | NATESHA MODE | TOM & CO

TELESOUND VIDEO PRODUCT. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TELESOUND VIDEO PRODUCT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09163665771. Het bedrijf TELESOUND VIDEO PRODUCT. bevindt zich op het adres: BACCHUSLAAN 78; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken. Producten gemaakt in TELESOUND VIDEO PRODUCT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TELESOUND VIDEO PRODUCT. is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TELESOUND VIDEO PRODUCT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TELESOUND VIDEO PRODUCT., openstaande posities, locatie van TELESOUND VIDEO PRODUCT. op de kaart.

TELESOUND VIDEO PRODUCT. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TELESOUND VIDEO PRODUCT., company assigned to the tax number BE09163665771. The company TELESOUND VIDEO PRODUCT. is located at the address: BACCHUSLAAN 78; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken. Products created in TELESOUND VIDEO PRODUCT. were not found.
The main activity of TELESOUND VIDEO PRODUCT. is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TELESOUND VIDEO PRODUCT. is not available. You also can look at reviews of TELESOUND VIDEO PRODUCT., open positions, location of TELESOUND VIDEO PRODUCT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TELESOUND VIDEO PRODUCT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TELESOUND VIDEO PRODUCT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TELESOUND VIDEO PRODUCT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TELESOUND VIDEO PRODUCT., employees, financial statistics.