RATO ELEKTRONICA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • RATO ELEKTRONICA

Contactgegevens RATO ELEKTRONICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RATO ELEKTRONICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RATO ELEKTRONICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JACOBSMARKT 59; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327295 32327295

Fax (fax): +32 (53) 369-92-31 +32 (53) 369-92-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RATO ELEKTRONICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RATO ELEKTRONICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RATO ELEKTRONICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RATO ELEKTRONICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RATO ELEKTRONICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RATO ELEKTRONICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RATO ELEKTRONICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RATO ELEKTRONICA
Products information RATO ELEKTRONICA

BTW identificatienummer (tax): BE06399505615
Ondernemingsnummer: 6315734863
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in RATO ELEKTRONICA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RATO ELEKTRONICA
(Get full report from official database of BE for RATO ELEKTRONICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RATO ELEKTRONICA
Addition kinds of activities for RATO ELEKTRONICA

871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
32610203. Drinkfonteinen, glanzend china | Drinking fountains, vitreous china
38290602. Toll cabines, automatisch | Toll booths, automatic
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
63319909. Arbeidsvergoeding verzekering | Workers' compensation insurance
83999907. Regionale planning organisatie | Regional planning organization
87480402. System engineering consultant, ex. | Systems engineering consultant, ex. computer or professional

Werken bij RATO ELEKTRONICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RATO ELEKTRONICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RATO ELEKTRONICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RATO ELEKTRONICA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Psycholoog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum BalanSS is op zoek naar een collega om uit te bereiden. Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen plek kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij! Wil je graag je meer stabiliteit in je eigen klantenbestand? In ons multidisciplinair centrum zijn we op zoek naar een toffe collega psycholoog Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig te kunnen werken, te kunnen plannen. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken! Tot binnenkort!

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

Zoek naar antwoorden van RATO ELEKTRONICA in sociale netwerken
Look for responds of RATO ELEKTRONICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RATO ELEKTRONICA. Laat een reactie achter voor RATO ELEKTRONICA. RATO ELEKTRONICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RATO ELEKTRONICA. Leave a respond for RATO ELEKTRONICA. RATO ELEKTRONICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RATO ELEKTRONICA op de google maps. Adres en contacten RATO ELEKTRONICA
Location of RATO ELEKTRONICA on the google maps. Address and contacts of RATO ELEKTRONICA

Andere gerelateerde bedrijven als come RATO ELEKTRONICA RATO ELEKTRONICA: DESCHRYVER WILLY & Zn | BERNADETTE NEE | DUFOUR EDGAR | Patjo | JEAN-MARC HANNOTTE

Other related companies as RATO ELEKTRONICA: DESCHRYVER WILLY & Zn | BERNADETTE NEE | DUFOUR EDGAR | Patjo | JEAN-MARC HANNOTTE

RATO ELEKTRONICA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RATO ELEKTRONICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06399505615. Het bedrijf RATO ELEKTRONICA bevindt zich op het adres: SINT-JACOBSMARKT 59; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken. Producten gemaakt in RATO ELEKTRONICA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RATO ELEKTRONICA is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RATO ELEKTRONICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RATO ELEKTRONICA, openstaande posities, locatie van RATO ELEKTRONICA op de kaart.

RATO ELEKTRONICA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RATO ELEKTRONICA, company assigned to the tax number BE06399505615. The company RATO ELEKTRONICA is located at the address: SINT-JACOBSMARKT 59; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; Speciaalzaken. Products created in RATO ELEKTRONICA were not found.
The main activity of RATO ELEKTRONICA is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RATO ELEKTRONICA is not available. You also can look at reviews of RATO ELEKTRONICA, open positions, location of RATO ELEKTRONICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RATO ELEKTRONICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RATO ELEKTRONICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RATO ELEKTRONICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RATO ELEKTRONICA, employees, financial statistics.